Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri satış için biri alış için... Allah allah
Berkani satıp diagne'yi alacaz herhalde çok bilgilendirici bi story olmuş

Romanya tv'lerinde yayınlanan programların youtube'da yorumlarına baktım bazılarını çevirdim, Becali'nin para akladığını, fiyatın şişirildiğini yazanlar falan olmuş. Bazıları oyuncunun bize gelmesinden şikayetçi. PSV tarafından parçalanmış GS'ye giderek kariyerini bitiriyor falan yazan var, 6 ay sonra GS geri gönderir yazan var, fiziği zayıf geliştirirse iş yapar diyen var. Becali'ye sallıyorlar ama paso, hem para aklamış olabileceğinden hem de oyuncuyu TR'ye getirdiği için farklı farklı yorumlar var.

Merakimdan soruyorum gedsonu bizimle oynanan benfica maci haric hic izlememistim bize gelene kadar cok kotu basladi toparladi ama oyuna tempo katiyor evet ama ne oyle dripling ustasi ne inceci nede sutu var bu adamin bu kadar abartilmasindaki husus nedir? ben neyi goremiyorum matrak olsun diye sormuyorum ciddi cevaplar verirseniz sevinirim

Takımın istatistiklerine bak 17 maç oynayan Gedson tüm istatistiklerde ilk sırada neredeyse. İnceci ya da dribbling ustası olmaya gerek yok iyi futbolcu olmak için.

Zaten ülke futbolu da bu zihniyet yüzünden gelişmiyor, adam sahanın her yerinde, top alıyor, topla gidişleri iyi, dikine çalım atabiliyor, top çalması fena değil, hızı ve çabukluğu fena değil, dönen hücumlarda ribajndları alıyor, asist yönü de var Şener gibiler kaçırsa da.

Modern orta sahanın tanımı, gole yakın oynat gol de atar şut da çeker.

Son düzenleme:
Renkdaslar merakınızı gidermek istiyorum. Takım idmanda değil tatilde. O yüzden fotoğraf paylaşılmıyor. Arda 2 gündür Fethiye de Hilliside tatil köyünde tatil yapıyor. Terimde bodrumda yani. O yüzden sinir olmayın. Zerre umurlarında değil Galatasaray

Screenshot_2021-07-25-09-28-55-56.webp

6 milyon euro ederi var mı peki? 2 milyon euroya al. Romanya Ligi'ne Emre Çolak'ı koysan o da yardırır.
Emre Çolak burada da yardırıyordu?

Sorunu mental olan bir adamı kıyaslayamazsın başka bir örnekle.

Çolak adam olsa top 5 ligde oynayabilecek bir yetenekti.

Adrian Mutu'dan beri çıkmış Rumen futbolcu hatırlamıyorum. Romanya futbolunun umut vaadetmeye başladığından benim haberim olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt