Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Becali ismini görünce tedirgin oluyorum rengim. Sen çok rahatsın sanırım transfer politikamızdan memnunsun
Mali anlamda hangi dönem daha başarılı hangi dönem daha başarısız yazar mısın?mali anlamda çok da başarılı dönemler olduğunu söyleyemeyiz gibi geliyor bana.
dolayısıyla o geçmiş çok da ümit vaat etmiyor.
Mali anlamda hangi dönem daha başarılı hangi dönem daha başarısız yazar mısın?
Merakimdan soruyorum gedsonu bizimle oynanan benfica maci haric hic izlememistim bize gelene kadar cok kotu basladi toparladi ama oyuna tempo katiyor evet ama ne oyle dripling ustasi ne inceci nede sutu var bu adamin bu kadar abartilmasindaki husus nedir? ben neyi goremiyorum matrak olsun diye sormuyorum ciddi cevaplar verirseniz sevinirim
Emre Çolak burada da yardırıyordu?6 milyon euro ederi var mı peki? 2 milyon euroya al. Romanya Ligi'ne Emre Çolak'ı koysan o da yardırır.
Dün idman vardı?Renkdaslar merakınızı gidermek istiyorum. Takım idmanda değil tatilde. O yüzden fotoğraf paylaşılmıyor. Arda 2 gündür Fethiye de Hilliside tatil köyünde tatil yapıyor. Terimde bodrumda yani. O yüzden sinir olmayın. Zerre umurlarında değil Galatasaray
Ekli dosyayı görüntüle 132124
Renkdaslar merakınızı gidermek istiyorum. Takım idmanda değil tatilde. O yüzden fotoğraf paylaşılmıyor. Arda 2 gündür Fethiye de Hilliside tatil köyünde tatil yapıyor. Terimde bodrumda yani. O yüzden sinir olmayın. Zerre umurlarında değil Galatasaray
Ekli dosyayı görüntüle 132124