Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş ne saçma sapan mesajlar var emre çolak yunus falan romanyada şov yaparmış.
Lan madem böyle süslü bir lig var adamlar az yetenekli oyuncuyu en düşük 6'ya okutuyor ya biz keriziz ya Romanyalı kulüpler 1.2 milyon verip 1 senede 3'e katlayacağı oyuncuyu almıyorlar enteresan bir iş.

bir de oyuncuyu bir takım vezir de edebilir rezil de

bir taktik de öyle

larin buna örnek mesela

potansiyelli oyuncudan korkmayacaksın
Larini zirve ben yaptırdım bu eşşek nasıl 10 gol atıyor diye konu açtım 20-25 gole katkı verdi ondan sonra bir daha tövbe :)

Size şöyle bir örnek vereyim.

Hauge Milan'a gitti geçen sene oynadıkları maçtan sonra ama o tarihe kadar United scoutları bir kaç kere gidip Norveç'te izlemişti yani takımlar potansiyeli takip eder, kendi seviyelerinde gördüklerinde alırlar ya da şu potansiyeli alayım geliştireyim derler. United'ın sorunu o 5 milyonu vermemek mi sanıyorsunuz?

Milan'ın amacı da bariz alıp yüksekten satmaktı o yüzden şimdi 12 m euro istiyorlar. Oyuncuların aptallığı Milan gibi takıma gitmek de.

Renkdaslar merakınızı gidermek istiyorum. Takım idmanda değil tatilde. O yüzden fotoğraf paylaşılmıyor. Arda 2 gündür Fethiye de Hilliside tatil köyünde tatil yapıyor. Terimde bodrumda yani. O yüzden sinir olmayın. Zerre umurlarında değil Galatasaray

Ekli dosyayı görüntüle 132124

Bu gercekse ve buna birsey demeyen bir baskan varsa en agir sozlerimi soyluyorum

Jens Stryger-Larsen reportedly rejected a move to Galatasaray after Udinese had accepted the €5m fee. [Sky Sport Italia]

5 milyon euroluk teklifimizi kabul etmelerine ragmen oyuncu bizi istememis. Isabet olmus.
31 yaşında adama 5 milyon euro bonservis verme ihtimalimiz dahi yok. İnanmayın şu haberlere.

İşin içinde Becali var, adam koparacak bizi. Becali'ye parmağını ver, kolunu kurtaramazsın.

Bahsettiğin Becali hangi Becali?

Bir de bunu söyleme sebebin Petre, Tamas, Bratu falan mı?

Petre : 700 bine alış 200 bine satış
Tamas : 2 m euroya alış, 3.5 m euroya satış
Bratu : 1.75e alış 3e satış

Oynatmadan kar etmişiz, problem ne burada?

Bir de hemen herkes Becali'yi FCSB başkanı olan sanıyor, bahsedilen de o değil.

Bence ezbere yorum yapıyorsunuz.

Morutan'ın kalitesi ve potansiyeli bir yana, oyuncuları Becali üzerinden değersizleştirmenin manası yok ki baktım menajeri de o değil.

Renkdaslar merakınızı gidermek istiyorum. Takım idmanda değil tatilde. O yüzden fotoğraf paylaşılmıyor. Arda 2 gündür Fethiye de Hilliside tatil köyünde tatil yapıyor. Terimde bodrumda yani. O yüzden sinir olmayın. Zerre umurlarında değil Galatasaray

Ekli dosyayı görüntüle 132124

Eski terim olsa psvden 5 yedikten sonra bu heriflerin burnunu floryadan cikarttirmazdi yaw nerden nereye geldik.. (Tabi haberler gerçekse )

Size şöyle bir örnek vereyim.

Hauge Milan'a gitti geçen sene oynadıkları maçtan sonra ama o tarihe kadar United scoutları bir kaç kere gidip Norveç'te izlemişti yani takımlar potansiyeli takip eder, kendi seviyelerinde gördüklerinde alırlar ya da şu potansiyeli alayım geliştireyim derler. United'ın sorunu o 5 milyonu vermemek mi sanıyorsunuz?

Milan'ın amacı da bariz alıp yüksekten satmaktı o yüzden şimdi 12 m euro istiyorlar. Oyuncuların aptallığı Milan gibi takıma gitmek de.

Bari İtalyaya gidiyorsun Atalantaya git onlar da istiyordu ciddi ciddi Milani ilk seçenek olarak düşünmek de beyinsizligin zirvesidir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt