Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru topla ilişkisi sıfır bir oyuncu. Ek olarak Sol kanatta Kerem var Barış Alper Yılmaz'a 1.5 milyon euro verdik. Niye verdik bu parayı? Bize Sağ kanat lazım Onyekuru ile işimiz kalmadı.
Onyekuru kadroda olsun 3 mac sonra 11 in degismezi olur saydigin adamlarin hic biri bizde 11 oynamaz keremi son macta gorduk topa dokunmadi onyekuru gelmesin o kanatta tum sezon babel ve arda oynar bunuda yazin kenara

Onyekuru geçen sene sakatım diye deli gibi gol lan lazım olan maçları oynamayan arkadaş mı? FT bu yüzden istemediği çok bariz.

herkesin yanıldığı konu şu bu tür işlerde 1 tane doğru yok

bazen sen başkasının 1e aldığını 5e alırsın bazen de sen 1e alırsın 5e satarsın

burada önemli olan planlı olmak, makro bütçe dengelerini aşmamak
Ben yapılanlara karşı değilim. Kişilerin her yapılanı eleştirmesine karşıyım. Bak en basitinden Kerem bir psv maçı sonrası kadroda olmamalı görüşü hakim oldu. Çocuğa şans vermeden onu geliştiremezsin. Hata da yapacaktır bazen maç da kaybettirecektir. Bizim taraftarımız buna gelemiyor hiç. 11 çıktığı maç sayısı kaç tanedir Kerem'in mesela? 1 sezon düzenli oynasın bir görelim ne oldu ne yaptı bu çocuk? Bize gelenin özgüveni bu şekilde yerle yeksan oluyor hep.

Bratu garip bir adamdı topu ayağına aldığında dikine deli gibi giderdi ancak bir türlü son vuruşları gol olmazdı.Eger son vuruslar konusunda biraz iyi olsa idi büyük futbolcu olurdu.

Adam sağ ayaklı sağ kanatta da oynayabilir. Evet teknik yok ama hızıyla kaç maçı tek başına aldırdı. Ucuz ise bence hemen alınmalıdır. Birtek yabancı kuralı beni düşündürüyor.
Satin alma opsiyonu 4,5m du ocak ayindaki kiralama periodunda. Maasi tum sezona ceksek 1.5m olurdu. Belki bu fiyatlari indirme cabasinda Galatasaray. Monaco ilk konusmada s gidin demistir opsiyon koyduk ve yine pazarlik yapiyorsunuz diye ama belli ki onlarinda Onyekuru icin plani olmadigi ve tekrar gorusebilinir. Onyekuruda biraz indirime gidersi maasiyla, daha birsey olabilir.

Ben yapılanlara karşı değilim. Kişilerin her yapılanı eleştirmesine karşıyım. Bak en basitinden Kerem bir psv maçı sonrası kadroda olmamalı görüşü hakim oldu. Çocuğa şans vermeden onu geliştiremezsin. Hata da yapacaktır bazen maç da kaybettirecektir. Bizim taraftarımız buna gelemiyor hiç. 11 çıktığı maç sayısı kaç tanedir Kerem'in mesela? 1 sezon düzenli oynasın bir görelim ne oldu ne yaptı bu çocuk? Bize gelenin özgüveni bu şekilde yerle yeksan oluyor hep.

kerem konusunda eleştirisi olanlardan biri de benim ama bu oynamasın diye değil

daha 11 oynamaya başlamadan hakeme el kol yapan, kendini atıp rakip kontra yaparken kalkmayan adam olması kötüye işaret

böyle giderse barış keser onu eğer yetenekli ise

Orkun Kökçü bugün ayrılsa 20 milyon euro'ya 10 tane talip çıkar. Kalifiye adam genç ve Hollanda altyapılı. Adam 20 yaşında Feyenoord ile 80 maçı var.

kerem konusunda eleştirisi olanlardan biri de benim ama bu oynamasın diye değil

daha 11 oynamaya başlamadan hakeme el kol yapan, kendini atıp rakip kontra yaparken kalkmayan adam olması kötüye işaret

böyle giderse barış keser onu eğer yetenekli ise
Barış daha önde diyordu burkay, keremi keser diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt