Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet yılan gibi adam renkdaş keşke alınsa. Son iki sezonda 59 maça çıkmış 10 gol 12 asist. O bölge için süper rakamlar. Çok iyi oyuncu fiyatıda 3 imiş.Valla hic bir bilgim yok ama videodan guzel top calip iyi gidiyor dikine o yönden biraz cagiristirdi
Şu eleman da seneye beleş şu an fırsat transferi :
![]()
Anastasios Chatzigiovanis - Oyuncu profili 25/26
Anastasios Chatzigiovanis, 28, Yunanistan ➤ Omonia Lefkoşa, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 31 May 1997, Mytilini, Yunanistanwww.transfermarkt.com.tr
Bir de Paokta genç bir stoper vardı o da iyidi.
Paoktaki genç kanadı saymıyorum o çok parladı.
bunu da bayadir takip ediyorum , bu da begendigim bir futbolcu konusunu acmistim sanirim bunu ucuza kapatabilir gibime geliyor istesek Pelkasda oldugu gibi, Paokda ki o Tzolis iyi piyasa yapti.Şu eleman da seneye beleş şu an fırsat transferi :
![]()
Anastasios Chatzigiovanis - Oyuncu profili 25/26
Anastasios Chatzigiovanis, 28, Yunanistan ➤ Omonia Lefkoşa, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 31 May 1997, Mytilini, Yunanistanwww.transfermarkt.com.tr
Bir de Paokta genç bir stoper vardı o da iyidi.
Paoktaki genç kanadı saymıyorum o çok parladı.
Gustavo bile oynar renkdaş malesef orta saha olarak en zayıf takımlardan biriyiz.pelkas net oynar.iyi topçu gercekten
var herhalde. stanciu ile falan hala görüştüğümüze göreHaberlerde benzerlerlerini okumuştum. Sabin’in ağzından bal damlıyor ama bizde 8,5 var mı ki?
Deli lan bu Becali. Bizim takımın başkanı olsa bizimkilere ne yapardı acaba?
Deli lan bu Becali. Bizim takımın başkanı olsa bizimkilere ne yapardı acaba?
Şu çocuk var mesela, 3.5-4e çözülür. Boğa gibi kanat.