Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.079
- 11.898
- 1.473
Videolara bakıp değerlendirme yapmayalım, buraya gelsin bakalım biz de ne oynayacak. Falcao bile patates çıktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para zaten tek sefer de verilmiyor taksit politikası yapılıyor daha önce Keita elano gibi transferlerde de taksit politikası vardı bence kiralamadansa en iyi yöntem 3 senelik Bi projeden kasıt bundan bahsediliyor benim anladığım.Şu an morutan’dan daha onemli Gedson var, Gedson olmuyorsa bile para o bölgeye harcanmalı, daha elzem
Berkan Aytaç Taylan ile sezon geçmez o bölgede
Kesinlikle katılıyorum. Morutan gelirse diyecekler ki ayağında top tutuyor çalım atıyor. Dediğim gibi gsc birini bokluyorsa korkma iyi oyuncu ama birini yüceltirse ondan bi fayda gelmez takımaCica ve Sacha’ya da aynı şeyi yapacak o tayfa
full maç linki var mı renktaş ?
maçı bitirdim bu arada. morutan iyi bir maç çıkardı asist yaptı 1-0 yendiler. sağ iç olarak oynadı hucumda iyi top dağıttı
1-2 şut denemesi ve veremediği 1 ara pası dışında top ezmedi. olumlu kullandı hep topları
linki bırakıyorum boklamaya devam edecekseniz en azından 1 maçını izleyip öyle boklayın kg
![]()
Dinamo București vs. FCSB
Watch the 2020-2021 Dinamo București vs. FCSB Liga I - ROM Etapă 21 full match held at Stadionul Dinamo (București) on Footballiafootballia.net
üyelik istiyor mail vermeye güvenmiyorsanız temp mail acın onla kaydolun
ek olarak ben yine olaru ve popescuyu da beğendim aynı takımdan. forumda da konularını açmıştım.
ek2 Tanase bize gitmez ama ligde çok gol atabilecek bir isim. rumen akbaba
İsime takılmamak lazım ama mantık doğru. Yüzde yüz takılıyorum Ghezzal, Shaqiri vb. gibi isimler yerine Morutan, Ritsu Doan vb. tarzı isimleri tercih ederim.Basit bir hesap yapalım ; Ghezzal yaş 29 bonservis minimum 3 Milyon ve maaşta en az 3 Milyon seviyelerinde. 4 yıllık anlaşma yapılsa toplam maliyet minimum 15 yapar. Kontratı bittiğinde yaşı 33 ayrıca bir sonraki satış ihtimali yok ve kontrattan sonra vereceği katkı meçhul. Morutan yaş 22 bonservis muhtemelen 8-10 arası hadi 10 Milyon diyelim ve maaş maksimum 1 Milyon. 5 yıllık anlaşma yapılsa maliyeti 15 Milyon yapar yani Ghezzal'ın maliyeti ile aynı. Morutan'ın kontratı bittiğinde yaşı 27 ve iyi katkı almışsak çok daha iyi bir satış ihtimali 20-30 Milyon dolaylarında var. Açıkçası bu şartlarda 10 kere Morutan 100 kere Morutan derim. Ghezzal'ı öylesine söyledim oraya Shaqiri veya başka isimlerde söyleyebilirim.
Yani bilmiyorum ama Ndiaye'yi 16'ya Rodrigues'i yaklaşık 10 Milyon'a sattık, Eğer Morutan gerçekten gelişim gösterirse örneğin 10'a alırsak en kötü 15-20 arasına gider bence. Hadi hiç tutmadı kötü performans gösterdi diyelim yinede yaşından ötürü en kötü aldığımız paraya gider bence.Bizim ligden bir topçu un 20 30 milyona satılması imkansıza yakın. Ancak ali koc yapar o transferleri
Yazıyorum heis.: yabancı sınırı düşünmeksizin yalnız.Kerem Mohamed Morutan
Cicaldau Taylan Gedson
Pva Marcao X(Türk) Sacha
Muslera
mı olacak 11imiz