Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videolara bakıp değerlendirme yapmayalım, buraya gelsin bakalım biz de ne oynayacak. Falcao bile patates çıktı.

Benim anladığım şuan romanyada sivrilen bi kaç genç oyuncu var ve hemen hemen birbirine eş değer kaliteler , buyüzden piyasa değerleride birbirine yakın olması normal olandır.belki bir iki m euro biri biraz daha önde olabilir.bu durumda cicaldau 6,5 ise morutan çok az kalite olarak öndeyse onunda en fazla 7,5-8 olması doğal değer olur.ama 9 ve üzeri abartı fiyattır şahsi fikrim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an morutan’dan daha onemli Gedson var, Gedson olmuyorsa bile para o bölgeye harcanmalı, daha elzem
Berkan Aytaç Taylan ile sezon geçmez o bölgede
Para zaten tek sefer de verilmiyor taksit politikası yapılıyor daha önce Keita elano gibi transferlerde de taksit politikası vardı bence kiralamadansa en iyi yöntem 3 senelik Bi projeden kasıt bundan bahsediliyor benim anladığım.

Morutan için bastırıyorsak eğer 2 ihtimal var.

1.si Gedson olmadı onun yerine Cicaldau'yu düşündük ofansif olarak Morutan
2.si ise Morutan'ı sağ kanatta sol ayaklı oyuncu olarak düşünüyoruz. Ghezzal,Ounas vs. isimleri geçtiği için bu tahmini yaptım.

bana göre 1. ihtimal gibi yani Gedson= Berkan+Cicaldau düşünüyoruz gibi geliyor.

full maç linki var mı renktaş ?
maçı bitirdim bu arada. morutan iyi bir maç çıkardı asist yaptı 1-0 yendiler. sağ iç olarak oynadı hucumda iyi top dağıttı
1-2 şut denemesi ve veremediği 1 ara pası dışında top ezmedi. olumlu kullandı hep topları
linki bırakıyorum boklamaya devam edecekseniz en azından 1 maçını izleyip öyle boklayın kg

üyelik istiyor mail vermeye güvenmiyorsanız temp mail acın onla kaydolun

ek olarak ben yine olaru ve popescuyu da beğendim aynı takımdan. forumda da konularını açmıştım.
ek2 Tanase bize gitmez ama ligde çok gol atabilecek bir isim. rumen akbaba

😗

Basit bir hesap yapalım ; Ghezzal yaş 29 bonservis minimum 3 Milyon ve maaşta en az 3 Milyon seviyelerinde. 4 yıllık anlaşma yapılsa toplam maliyet minimum 15 yapar. Kontratı bittiğinde yaşı 33 ayrıca bir sonraki satış ihtimali yok ve kontrattan sonra vereceği katkı meçhul. Morutan yaş 22 bonservis muhtemelen 8-10 arası hadi 10 Milyon diyelim ve maaş maksimum 1 Milyon. 5 yıllık anlaşma yapılsa maliyeti 15 Milyon yapar yani Ghezzal'ın maliyeti ile aynı. Morutan'ın kontratı bittiğinde yaşı 27 ve iyi katkı almışsak çok daha iyi bir satış ihtimali 20-30 Milyon dolaylarında var. Açıkçası bu şartlarda 10 kere Morutan 100 kere Morutan derim. Ghezzal'ı öylesine söyledim oraya Shaqiri veya başka isimlerde söyleyebilirim.
İsime takılmamak lazım ama mantık doğru. Yüzde yüz takılıyorum Ghezzal, Shaqiri vb. gibi isimler yerine Morutan, Ritsu Doan vb. tarzı isimleri tercih ederim.

Morutanin menajeri sarı kırmızı top mu paylaşmış ? Ondan mı bu iddalar guclendi

Bizim ligden bir topçu un 20 30 milyona satılması imkansıza yakın. Ancak ali koc yapar o transferleri
Yani bilmiyorum ama Ndiaye'yi 16'ya Rodrigues'i yaklaşık 10 Milyon'a sattık, Eğer Morutan gerçekten gelişim gösterirse örneğin 10'a alırsak en kötü 15-20 arasına gider bence. Hadi hiç tutmadı kötü performans gösterdi diyelim yinede yaşından ötürü en kötü aldığımız paraya gider bence.

steaua'un twitter hesabi var mi

Becali 11 milyona dustu diyolardi.7+bonus uygun morutana

Kerem Mohamed Morutan

Cicaldau Taylan Gedson❤️

Pva Marcao X(Türk) Sacha

Muslera

mı olacak 11imiz
Yazıyorum heis.: yabancı sınırı düşünmeksizin yalnız.

______________mus_____________
Sakabey___luyi___marc___pva
__________taylan_______________
____gedson_______berkan_______
___________çikilata___________
___________morartan____________
_________mohamed_____________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt