Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
?adi menajer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?adi menajer
Redbelki COMANı alırız. hm ?
Bizden farklilar. Onlarda direk sosyal statu gostergesi. "Bak bende var sende yok.catla da patla" mantığındalar.. Eslerinin tangali fotograflarini sosyal medyada paylasiyolar.Ulan bu Romanyalı oyuncuların eşleri ne güzel. Çiko , motorinin eşleri maşallah
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin yorumların mantıklı gelmeye basladiorta saha alın
öncelik sırasında kanattan önde.
şu yumuşak orta sahayı rakipler yamultur her maç
oluyorsa gedson, olmuyorsa onun işlerini yapacak başkası
bu transferi yapmadan avrupa ligi gruplarına kalamayız.
Belli ki birçokları gibi Cica için sözleşmeye konan 25 m luk serbest kalma bedeline tepkilisin. Kusura bakma ama çok komik geliyor bana, öyle bir madde ha konmuş, ha konmamış, ne fark edecek yahu, etmeyin?..ne alaka peki? :crushed:
citasi cok yuksek .cok zordur. beklentim gidecegi lig kanimca oncelik italya, plase epl belki fransa.
becali nin islenmemis elmas'idir ,bir kac yorum eklemistim oyuncuya yonelik nacizane gorus...>benim tepe saf yetenek listemdeki favorilerimdendir. keza bu konu da @Yusuf Kara da yanit verebilir![]()
Görürsem sorarım heisBi sorsaydın Morutan öyle oynar mıymış? Ben olsam oynamam çünkü
İlginç bir şekilde 4 gol atıp maçı uzatmaya götüreceğiz hissi var bendeDeplasmanda 5 gol yiyince 3 transfer geldi.
Muhtemelen İstanbul'da yiyeceğimiz her 1 golün karşılığı 1 transfer olacaktır.
3 gol yersek eksiklerimizi epey tamamlamış oluruz.