Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Romanyalı oyuncuların eşleri ne güzel. Çiko , motorinin eşleri maşallah

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizden farklilar. Onlarda direk sosyal statu gostergesi. "Bak bende var sende yok.catla da patla" mantığındalar.. Eslerinin tangali fotograflarini sosyal medyada paylasiyolar.

Ayrılmak isteyen adamı ilk 11 başlatmazlar herhalde.Maçtan sonra bir şeyler olur belki.3-4 gün daha bekleyelim.Bi atağımız varsa belli olur.

Benfica gedsonla beraber florentinoyu da saliyo.florentino olmayinca diengi istediydik.finalden sonra dieng icin gorusme vardi,simdi 5 milyona inmisler.florentinoyu mu diengi mi isteyecek hoca😮

Bu sene de maclar seyircisiz oynanacak herhal
14k olmus vaka sayisi, 2 haftaya gelir gibi yasaklar

falcao feg babel digne bu dört oyuncu maaşıyla 20 m euro transfer yapabiliriz.bu nasıl saçma bi maaş yüküdür arkadaş.gedsonuda diengide morutanıda berkanıda rahatlıkla alabiliriz

orta saha alın

öncelik sırasında kanattan önde.

şu yumuşak orta sahayı rakipler yamultur her maç

oluyorsa gedson, olmuyorsa onun işlerini yapacak başkası

bu transferi yapmadan avrupa ligi gruplarına kalamayız.
Senin yorumların mantıklı gelmeye basladi

Arkadaşlar Gedson konusunda çok karamsarsınız.
Olumlu haberleri kolpa diye eleştirip, olumsuz olanlara anında inanıyorsunuz.

Kim ne dedi önemli değil, gerçekler şu an böyle:
1- Gedson'un hesabında hala aslan emojisi duruyor.
2- Gedson Benfica'ya döndükten sonra bir çok defa Galatasaray amblemli malzemeler ile foto verdi.
3- Gedson Instagram'da Galatasaray resmi hesabını hala takip ediyor.
Bunlar kesin hiç bir şey demek değil ama yine de önemli işaretler ve karamsar olmamak lazım.

(Bu görseli bugün daha önce de paylaştım ama konu itibarı ile tekrar paylaşıyorum, ikici baskı görenler kusura bakmasın)

gedson.webp

cok zordur. beklentim gidecegi lig kanimca oncelik italya, plase epl belki fransa.
becali nin islenmemis elmas'idir ,bir kac yorum eklemistim oyuncuya yonelik nacizane gorus...>benim tepe saf yetenek listemdeki favorilerimdendir. keza bu konu da @Yusuf Kara da yanit verebilir :)
citasi cok yuksek .
bir gun 50m+ bir yere transfer olursa sasirmam. ama ustundeki hamligi atmasi ve bu paralari etmesi icin iyi bir lige iyi bir takima gitmesi lazim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt