Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence Gedson'a kısa süreliğine bir ara verip Dieng'i zorlamak lazım. Adama bakıyorum hız var, teknik var, paslar gayet iyi, ikili mücadelelerde kuvvetli, top kapma falan da iyi haliyle. Bayağı komple bi oyuncu klasik bi 6 değil, oyunda kuruyor, savaşçı ortasaha gibi mücadele de ediyor, 1.84 boy da gayet iyi.. Bu adam bu ligde bir süre sonra haksız rekabet diye anılır valla. Ekli dosyayı görüntüle 132209
doctore

Ekli dosyalar

• f7673ca3f30e80999e524dd774126223.webp
    f7673ca3f30e80999e524dd774126223.webp
    154,1 KB · Görüntüleme: 74
Morutan gol dısında nasıldı ?

adam gedsona u19 oyuncusu muamelesi yapıyor.10 dkk kalmış hala oyuna sokmamış.bu çocuk tutulmaz takımda.haa illa bize satarlar demiyorum ama ortada yani bas baya adam düşünülmüyor.düşünülse hiç olmazssa 15-20 dkk kala oyuna alınır.adamlardaki lükse bak mı diyim yoksa basiretleri bağlanıp mallık yapıyorlar mı diyim bilemedim.

Dieng o deparı burada atmaz diyen arkadaşlara söyliyim o herif milletin içinden geçe geçe yıka yıka o topu kaleye kadar getirir hayvani bi herif teknik anlamda pek yorum yapamam ama insan azmanı bi herif olduğu gerçek

Mortutan takimdaki yerini kaybetmesi muhtemel de o takim biz miyiz acep?

Dieng o deparı burada atmaz diyen arkadaşlara söyliyim o herif milletin içinden geçe geçe yıka yıka o topu kaleye kadar getirir hayvani bi herif teknik anlamda pek yorum yapamam ama insan azmanı bi herif olduğu gerçek

ndiaye bile atıyordu yara yara bu azman yara yara değil çarpa çarpa atar bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt