- 10 Mart 2013
- 121.936
- 159.331
- 5.068
bana korner lazımvideosunda frikik golleri var. vurabiliyor herhal
ama kornerlerini bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana korner lazımvideosunda frikik golleri var. vurabiliyor herhal
Sanmam, çünkü Dennis Man Coman 'lara Morutan 'lara kıyasla çok daha özel bir oyuncuydu onu bile istedikleri fiyata alıcı bulamadılar son olarak Parma 'ya 13 mil.€ 'ya filan gitmiştiPL'ye satıyormuş bir de
Malesef kötü..
Morutan güven vermiyorsa , Babel ile oynayalım gardaş. En azından biliyoruz ne oynadığını ya da feg oynasınMalesef kötü..
Çok ciddi sıkıntı çekeriz.
Marcaoyu iyi bir fiyata elden çıkarmalıyız.Stoperlerden biri net yerli olmalı.Kaleye oynasada oynamasada iyi bir yerli kaleci bulmalıyız.
Aksi taktirde yapılan transfrelerin hiçbir anlamı kalmayacak.
kerem ve marutan kanatlarıda hiç güven vermiyor.
Muhtemelen o fiyata çıktıysak taksitli çıkmışızdır 4+4+2 gibi olur10 m nakit istemiyodur umarım 3-4 yıla yaymamız lazım
Sever misinMO ru taaaannnn
Anasını bile ağlatıyor sert kesme ortaları baya iyi duran top konusunda şüphem yok cicaldau dan sadece baskıyı kaldırabilecek mi 10 numarayı giyince oyunici olarak onu merak ediyorumvideosunda frikik golleri var. vurabiliyor herhal
Hayata senin gibi pozitif baksam hayat çok güzel olurdu gardaşımMorutançıkacak gibi ama hayırlısı olsun.
Son 1-2 haftadır sadece bizim ismimiz geçiyor Rumen basınında da, başka takım alırsa baya sürpriz olacakBence baska takima satacak morutani