Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğu takip eden var mı bizde iş yapar bence.

bu adam neden bu kadar morutanı kovmak istiyor danışıklı dövüş gibi gece hayatı var diyenler var. bu paraları veriyorsa kulüp iyice araştırıyordur durumları herhalde.. ya da bizimkiler de farklı isim peşindeler bunu gündemde tutuyorlar.

Morutan için bu konuşulan rakamlar hiç içime sinmiyor ya.
Morutan + Cicaldau yerine keşke Dennis Man alınsaydı diyorum ben de ama transfer işleri hiç belli olmuyor maalesef. Boupuendza ligimize gelene kadar doğru düzgün profesyonel kariyerinde golü yokken geldi ligdeki ilk senesinde gol kralı oldu, Diagne 26 yaşına kadar ordan oraya sürüklenirken geldi Kasımpaşa 'da 36 maçta 32 gol 4 asist ile oynadı ne bileyim Ghezzal 29-30 yaşına kadar böyle bir performansı var mıydı hatırlamıyorum Lyon 'da oynarken 2015/2016 sezonu vardı çok başarılı olduğu, onun haricinde bir takıma tutunamadı bile. Son gün yeter ki gitsin diye takımdan gönderdikleri adam motorsiklet ile son dakikada gelip ligin şampiyonunu belirleyen oyuncuların başında geldi. Sörloth/Trezeguet/Bakasetas veya Ekuban hiçbiri yıldız oyuncu süper wonderkid olarak gelmediler ama hep sezona damga vuran oyuncuların başında oldular

İnter resmi teklif yapmadı sanırım Hakan'ı alınca bıraktı zaten. Biz alırız herhalde
1627596800295.webp
4

bir tane atlet ve topla gidebilen adam bulmalıyız.

neden hep modern futbolu tersten takip ediyoruz. bütün baba takımlarda driblingçi ve çabuk adamlar var. tabi herkes kesesine göre alıyor. biz 100 milyonluk değil 5 milyonluk adam bulmalıyız.

böyle bir adamımız olsa 2. bir isim olarak morutan ile ilgilenmemize bir şey demem ama böyle bir adamımız yok.

steaua bükreş bile sağ öne öyle birini bulmuş morutan'ı merkeze çekmiş.

beşiktaş ghezzal örneğini veriyorlar ama orada aboubakar sol kanada çekilip dribling ile çalımı basıyordu rakiplere. hatta onun takımdan çıkması az kalsın şampiyonluğu kaybettiriyordu.

bu işleri yapacak bir adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt