Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duran top ve özellikle korner kullanabilen bir herif halen alınmadı. inş bu cicaldau korner kullanabiliyordur.
Cicaldau 'dan bahsedilirken özellikle duran top kullanma becerisinden bahsediliyordu ama dediğin gibi korner kullanma becerisi hakkında çok bilgi sahibi değilim

Genellikle ceza sahasına koşular yapıp gelen topları geç koşular ile bitirmeye çalışıyordu videolarda da o yüzden orta kalitesi hakkında da pek bilgi yok

Ama Morutan 'ın ceza sahasına çok iyi orta kestiğini biliyorum, belki gelirse kornerleri o kullanabilir

morutan'ı 2 maçta sadece ilk yarılar olmak üzere toplam 90 dakika izledim.

merkezde sağ iç oynadı. kanatta bu sene aldıkları bir herifi oynatıyorlar. o herif iyi.

bir merkez orta saha için defansif yardımı hiç yoktu. kanattan bozma olduğu için bunu geçiyorum.

top ayağına gelince klas bir oyuncu olduğu hissediliyor ama fazla sorumluluk aldığını söyleyemem. belki yerini yadırgamıştır. al ver yaptı sadece.

bu maçlarda gördüğüm adama 8 milyon veren yönetim ve hocaya 3 sene küfür ederim. 3. sene durma sebebim de yorulmak olur.

Morutan güven vermiyorsa , Babel ile oynayalım gardaş. En azından biliyoruz ne oynadığını ya da feg oynasın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet babel veya feg oynasın.Bu yorumumdan bunu çıkarman takdire şayan bir olay. Seni ayakda alkışlıyorum.

hepsini geçtim ben kanatlara iki tane yardıran fark yaratacak adam gerekiyor diye transfer sezonu başından beri yazıyorum.Bizi ileriye taşıyacak , gidişatımızı etkileyecek en önemli mevkilerdir.

Morutan mukemmel
topcu konusulan 7-8 milyon euro cok para degil boyle bilekli akilli oyuncu bulmak zor buraya gelip gece alemine dalmazsa 2 seneye avrupa yapar

morutan tam bir hayal krııklığı olur.

küfürler eşliğinde oyundan alınırken gözyaşlarına boğulduğunu görmek zor değil.

Sadabat köprüsünden geçmek üzereyiz.
Ayvansaray'da inecek var

1627596569615.webp

Başkan, Terim ve Morutan'ın son 1 haftalık konuşmalarına bakarsak bu işi sonuna kadar zorlayacağımız belliydi hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt