- 15 Aralık 2011
- 18.929
- 7.548
- 1.588
Dennis Man, çok daha kaliteli bir oyuncuydu ki parmada ne yapıcağı meçhul bende soru işaretleri var.Morutan + Cicaldau yerine keşke Dennis Man alınsaydı diyorum ben de ama transfer işleri hiç belli olmuyor maalesef. Boupuendza ligimize gelene kadar doğru düzgün profesyonel kariyerinde golü yokken geldi ligdeki ilk senesinde gol kralı oldu, Diagne 26 yaşına kadar ordan oraya sürüklenirken geldi Kasımpaşa 'da 36 maçta 32 gol 4 asist ile oynadı ne bileyim Ghezzal 29-30 yaşına kadar böyle bir performansı var mıydı hatırlamıyorum Lyon 'da oynarken 2015/2016 sezonu vardı çok başarılı olduğu, onun haricinde bir takıma tutunamadı bile. Son gün yeter ki gitsin diye takımdan gönderdikleri adam motorsiklet ile son dakikada gelip ligin şampiyonunu belirleyen oyuncuların başında geldi. Sörloth/Trezeguet/Bakasetas veya Ekuban hiçbiri yıldız oyuncu süper wonderkid olarak gelmediler ama hep sezona damga vuran oyuncuların başında oldular
Ligimiz kaliteli değil o bakımdan gerçekten oynamak isteyen adam gelip iş yapıp piyasa yapabilir.Biz sürekli bitik adamları getiriyoruz.
Genç gelip başarısız olan kaliteli adam var mı bizde?Onyekuru mesela marcao.Gidip seri falcao babel içi geçmiş adamları aldık ffp yüzünden birazda.Şuan transfer politikamız biraz daha düzeldi gibi umarım devamı gelir.Morutan 6-7 den fazla veririsek sıkıntı olabilir.