Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan + Cicaldau yerine keşke Dennis Man alınsaydı diyorum ben de ama transfer işleri hiç belli olmuyor maalesef. Boupuendza ligimize gelene kadar doğru düzgün profesyonel kariyerinde golü yokken geldi ligdeki ilk senesinde gol kralı oldu, Diagne 26 yaşına kadar ordan oraya sürüklenirken geldi Kasımpaşa 'da 36 maçta 32 gol 4 asist ile oynadı ne bileyim Ghezzal 29-30 yaşına kadar böyle bir performansı var mıydı hatırlamıyorum Lyon 'da oynarken 2015/2016 sezonu vardı çok başarılı olduğu, onun haricinde bir takıma tutunamadı bile. Son gün yeter ki gitsin diye takımdan gönderdikleri adam motorsiklet ile son dakikada gelip ligin şampiyonunu belirleyen oyuncuların başında geldi. Sörloth/Trezeguet/Bakasetas veya Ekuban hiçbiri yıldız oyuncu süper wonderkid olarak gelmediler ama hep sezona damga vuran oyuncuların başında oldular
Dennis Man, çok daha kaliteli bir oyuncuydu ki parmada ne yapıcağı meçhul bende soru işaretleri var.

Ligimiz kaliteli değil o bakımdan gerçekten oynamak isteyen adam gelip iş yapıp piyasa yapabilir.Biz sürekli bitik adamları getiriyoruz.

Genç gelip başarısız olan kaliteli adam var mı bizde?Onyekuru mesela marcao.Gidip seri falcao babel içi geçmiş adamları aldık ffp yüzünden birazda.Şuan transfer politikamız biraz daha düzeldi gibi umarım devamı gelir.Morutan 6-7 den fazla veririsek sıkıntı olabilir.

bir tane atlet ve topla gidebilen adam bulmalıyız.

neden hep modern futbolu tersten takip ediyoruz. bütün baba takımlarda driblingçi ve çabuk adamlar var. tabi herkes kesesine göre alıyor. biz 100 milyonluk değil 5 milyonluk adam bulmalıyız.

böyle bir adamımız olsa 2. bir isim olarak morutan ile ilgilenmemize bir şey demem ama böyle bir adamımız yok.

steaua bükreş bile sağ öne öyle birini bulmuş morutan'ı merkeze çekmiş.

beşiktaş ghezzal örneğini veriyorlar ama orada aboubakar sol kanada çekilip dribling ile çalımı basıyordu rakiplere. hatta onun takımdan çıkması az kalsın şampiyonluğu kaybettiriyordu.

bu işleri yapacak bir adam lazım
hoca sag ic icin dusunuyo olabilir

30 temmuz 24.00 CET demek 29 temmuz 23.59 demek degil mi

Morutan’in daha yolu var bence

Öyle hemen bitecek bir transfer degil sonucta 10 milyon euro istiyorlar

Baskan haberturk’e aciklama yapmisti transferlerle ilgili ilk etapta 5 oyuncu almayi dusunduklerini söylemisti,Daha sonra ise takimdan ayrilan oyunculara göre hareket edilecek

O aciklama dan sonra Cicaldau,Boey,Aanholt ve Berkan aciklandi

Yakin zaman 1 veya 2 oyuncu daha gelir Daha sonra ise gitmesi gereken oyuncular beklenir diye dusunuyorum

sağ iç performansı pek de iç açıcı değil üstat. zaten cicaldau da varken ikinci bir yumuşak oyuncu manasız olur.
belli ki kanat için istiyoruz.
ama bence bizi tatmin etmeyecek gelirse.
cicaldau yumusak degil yaw
yani umarim degildir.
yumusak,agir ee biz neden 6.5 verdik herife.

artı yabancı stoper,yerli stoper,yerli kaleci tamamdır.:crushed:

marcao,liyundamanın satışlarından transferler için bir miktar kaynak yaratılır.
feg,falcao,sekidika,ozornwafor,yedlini bir şekilde elden çıkarırsak döve döve şampiyon oluruz:).
Aynen💥

Tff futbolcu bilgi bankasına bakmak istediğimde
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında gerekli düzenlemeler yapılmak üzere sayfa yenilenme aşamasındadır.
Şöyle bir şey çıkıyor belki lisansları çıkmıştır ama henüz internet sitesine eklenmemiş olabilir.

cicaldau yumusak degil yaw
yani umarim degildir.
yumusak,agir ee biz neden 6.5 verdik herife.
ben de izlemedim de geçmişte 10 numara oynamış olmasından böyle bir çıkarım yaptım.

on numara / merkez hibriti bir oyuncu özellik olarak biraz yumuşaktır diye düşünüyorum.

bence bizim bu adamdan beklentimiz selçuk'un iyi zamanlarındaki gibi hücumu yönlendirmesi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt