- 17 Ağustos 2009
- 44.640
- 33.847
- 3.618
Feghouli ve Falcao sözleşmeleri sezon sonu bitiyor ve ciddi bir meblağ açığa çıkıyor. Ona güvenip de harcıyor olabilirler.Stadın parayı yiyoruz işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli ve Falcao sözleşmeleri sezon sonu bitiyor ve ciddi bir meblağ açığa çıkıyor. Ona güvenip de harcıyor olabilirler.Stadın parayı yiyoruz işte.
Dar alanda çalım atacak tek adamımız yok. Sıdıka adlı futbolcumsu dün resital sundu. Morutan umrumda değil ama en azından dar alanda oynama yeteneği bariz. Ben feg , Babel gibi kağnılar ve de 4. Lig topçusu Sıdıka gibi oyuncular görmek istemiyorum. Yoksa Sivas bile bizim 3lük yaparEvet babel veya feg oynasın.Bu yorumumdan bunu çıkarman takdire şayan bir olay. Seni ayakda alkışlıyorum.
hepsini geçtim ben kanatlara iki tane yardıran fark yaratacak adam gerekiyor diye transfer sezonu başından beri yazıyorum.Bizi ileriye taşıyacak , gidişatımızı etkileyecek en önemli mevkilerdir.
Gedson için sanki 15 üzeri bir mebla istiyor Benfica istediği teklifi alamzsa bize dönüş yapacak diye düşünüyorum 10'a bıraksalar alınırdı bir şekilde bence.Morutan'a 10 verileceğine o parayla Gedson'un bonservisi de düşünülebilir. Para çok bizimkilerde demek ki.
Berat 2.5 milyon , etebo toplam maliyeti bir o kadar. Ffp rezalet bir şeyGeçen yıl FFP nedeni ve oyuncu satılmamasından dolayı Berkan'ı bile alamıyorduk. Gidip Etebo falan kiraliyorduk işte
benim attığım tff değil ki uefa. tff'ninkine de buradan bakabilirsinTff futbolcu bilgi bankasına bakmak istediğimde
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında gerekli düzenlemeler yapılmak üzere sayfa yenilenme aşamasındadır.
Şöyle bir şey çıkıyor belki lisansları çıkmıştır ama henüz internet sitesine eklenmemiş olabilir.
opsiyonu da olacak diyorlar.Tanganga bitti deniyor umarım doğru değildir. Kiralık topçu sevmem.
+ ryan babelFeghouli ve Falcao sözleşmeleri sezon sonu bitiyor ve ciddi bir meblağ açığa çıkıyor. Ona güvenip de harcıyor olabilirler.
Opsiyonluysa olumlu transfer.opsiyonu da olacak diyorlar.
opsiyonsuz kiralıksa bize vermek yerine ingiltere'de bir takıma kiralarlar, gözlerinin önünde olur.
tip olarak ali şen ve aziz yıldırım'ın birleştirilmiş hali gibiRomanya Profesyonel Futbol Ligi eski Başkanı Dumitru Dragomir; "Bu bir piyango. Morutan bir futbolcu. Değeri 7-10 milyon arası. Nereye giderse gitsin, kariyer yapacak. Bu yıl buradan ayrılmazsa, 2 yıl içinde değerini kaybeder."
Cicaldau haberini ilk olarak veren dede konustu yine
![]()
İsimler değişebilir. Mesela burumanın yerine daha iyi oyuncu olabilir.Süper ligde yabancı kuralını delmek istiyorsak yerli kaleci şart
İrfan
Boey Kaan Marcao Pwa
Dieng
Berkan Cicaldau
Morutan Mohammed Bruma
fena olur
Oda var ama bankalar birliği anlaşması başlıyor seneye.Bu sene bu 2 oyuncudan biri gitmeli.Hatta mümkünse 2si +babel +diagne.Feghouli ve Falcao sözleşmeleri sezon sonu bitiyor ve ciddi bir meblağ açığa çıkıyor. Ona güvenip de harcıyor olabilirler.
cicaldau yumusak degil yaw
yani umarim degildir.
yumusak,agir ee biz neden 6.5 verdik herife.