Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar doğru bilmiyorum ama transfer bilançoları yazıyor
Screenshot_2021-07-30-11-30-16-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Screenshot_2021-07-30-11-30-32-77_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Screenshot_2021-07-30-11-30-41-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp

Morutanin menajeri gelmis ya da gelmemiş burda önemli olan oyuncunun gelmesi görüşme sadece yüz yüze mi yapılıyor inşallah alacaz morutani

2.ligde bile oynayamaz iddia ediyorum şenol 2 dakka bile süre vermedi oyununu görünce
Hırsla topla gidiyor kafa yerden kalkmıyor. Hani mahallede top oynarken bırak tutma dedikleri adamlar olurdu ya nasılsa golle sonuçlanmaz diye. O hissi verdi bana. Hız var güç var ama şuur yok gibi. Yine de hızlı topçu Süperlig de iş yapıyor. Ligimiz çok kalitesiz bir lig.

oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
Geri dönüşü olabilecek, maaşı düşük oyuncularla yola devam edersek sıkıntı olmaz da süreci iyi yönetmek lazım tabi

Golcü olarak MoMo ve Diagne var elimizde.
(emekli olanı geç)
Diagneyi 4-5 arası satacağımız konuşuluyor. O giderse bir golcü almamız gerekecek.
Çatlak matlak ta olsa sattığımız para ile piyasada istenen paralara göre daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.
Halil'i alamıyorsak Diagneyi elde tutmak gerekir diyorum....

oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
onumuzdeki senelerde harcayamayacagiz zaten bankalar birligi anlasmasi yuzunden. bu sene alabildigimiz kadar alalim.
oyna devam

Marcao-Diagne-Luyindama’yı 20 civarına satarsak ve stoper hattını

Kaan: 3-3,5 m €
Tanganga:1 m € (kira)
Sol stoper: 5-5,5 m € şeklinde yaparsak elimiz baya rahatlar. Kalan 10 milyona diğer transferleri bitiririz.

kiralık oyuncularda da opsiyon 6-7'yi geçecekse hiiiiç ama hiç gerek yok

FFP bize yakinda cezayi yine basar
FFP cezası bonservisten değil genel bilançodaki eksiden dolayı veriliyor. Maaş bütçesini düşük tutarsan sorun olmaz.

Dursun hem hayvan gibi bonservis hem de hayvan gibi maaş verdi.

Evet Berkan'dan sonra muhtemelen ligin başına kadar dahada transfer gelmez ho

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt