Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
nasil nerde
psv macini izlemedin mi
kötüydü naptı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasil nerde
psv macini izlemedin mi
Oyna devam. Kesseydi Besşiktaşa keserdi FFP sonrası dönemde.FFP bize yakinda cezayi yine basar
gol yemediğim ne ya psv maçında yedikleri goller için bağışlasınFernando Muslera: "İkinci vatanıma nefes olabilme yolunda ben de varım. 1905 fidana ek olarak, gol yemediğim her maç için 100 fidan daha bağışlıyorum."
hazirlik macina cikmadan cl on elemesine cikti cocuk. kotu de degildi.kötüydü naptı ?
Hırsla topla gidiyor kafa yerden kalkmıyor. Hani mahallede top oynarken bırak tutma dedikleri adamlar olurdu ya nasılsa golle sonuçlanmaz diye. O hissi verdi bana. Hız var güç var ama şuur yok gibi. Yine de hızlı topçu Süperlig de iş yapıyor. Ligimiz çok kalitesiz bir lig.2.ligde bile oynayamaz iddia ediyorum şenol 2 dakka bile süre vermedi oyununu görünce
oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.12.5 m harcadik diye mi
Geri dönüşü olabilecek, maaşı düşük oyuncularla yola devam edersek sıkıntı olmaz da süreci iyi yönetmek lazım tabioyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
umarim ders cikartmisizdirGeri dönüşü olabilecek, maaşı düşük oyuncularla yola devam edersek sıkıntı olmaz da süreci iyi yönetmek lazım tabi
onumuzdeki senelerde harcayamayacagiz zaten bankalar birligi anlasmasi yuzunden. bu sene alabildigimiz kadar alalim.oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
eger abdou harroui'yi gercekten 3 milyona filan bitirebilme imkani varsi hic dusunmeden bitirmek lazim , 23 yasinda tas gibi orta saha.
FFP cezası bonservisten değil genel bilançodaki eksiden dolayı veriliyor. Maaş bütçesini düşük tutarsan sorun olmaz.FFP bize yakinda cezayi yine basar