Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben seyden korkuyorum ''sonlara dogru kesin aliriz'' diye dusunup , olmaz ise Gedson transferi.
B plandaki futbolcu o vakte kadar beklermi , Gedson gibi futbolcu tam ara tasi oyle bir futbolcu mecbur lazim o olmuyorsa harroui'yi almak lazim vakit kaybemeden. Yada Harroui simdiden alip Gedsonu beklemek lazim verirlerse kiralariz.
Harroui özelinde oyuncunun o zamana kadar bekleyeceğini hiç zannetmiyorum hatta oyuncunun şuan asıl bizi beklettiiğini ya da reddettiğini düşünüyorum ben. Adamın mevcutta oynadığı ligin 2. takımından 2 maçta 7 gol yiyince Harroui'nin açıkçası kariyerinin yükselmesi bakımından bize gelmeyi aklından geçirdiğine ihtimal dahi vermiyorum ben. Ben olsam gelmem yani illa ki alıcıları vardır Avrupa'dan istenen bonservis çok düşük çünkü.

Ya biz videolardan yanılıyoruz oyuncu aslında leş ya da dediğim gibi oyuncu güzel bi teklif bekliyor şuan hatrı sayılır bi kontratla, bonservis neredeyse yok çünkü.

Diagne'yi 4-5 Milyon teklif yoksa elde tutalım diyorum, Adamı oraya buraya kiralayıp sonrasında Falcao'ya kalıyoruz eğer bu ikisinden birisi gidecekse bu Falcao olmalı. Mohamed ve Diagne ikilisi bizi bu sezonluk kurtarır ortalama 50 maç oynayacağız sadece Mohamed ile sezon bitmez. Eğer ikisini de yollayıp oraya daha genç bir alternatif bulursak çok iyi olur ama böyle olmayacaksa en azından Mohamed-Diagne ikilisini korumak lazım.

Tanganga kalite adam belli ancak yaşı ile ilgili soylentiler dogru ise risk almaya deger mi.

Harroui özelinde oyuncunun o zamana kadar bekleyeceğini hiç zannetmiyorum hatta oyuncunun şuan asıl bizi beklettiiğini ya da reddettiğini düşünüyorum ben. Adamın mevcutta oynadığı ligin 2. takımından 2 maçta 7 gol yiyince Harroui'nin açıkçası kariyerinin yükselmesi bakımından bize gelmeyi aklından geçirdiğine ihtimal dahi vermiyorum ben. Ben olsam gelmem yani illa ki alıcıları vardır Avrupa'dan istenen bonservis çok düşük çünkü.

Ya biz videolardan yanılıyoruz oyuncu aslında leş ya da dediğim gibi oyuncu güzel bi teklif bekliyor şuan hatrı sayılır bi kontratla, bonservis neredeyse yok çünkü.
Oyuncu iyi ondan suphem yok istatistikleri de iyi .

2 maclik skora kanacagini pek zannetmiyorum , istesek aliriz.
Muhtemelen cocuk zaten kucuklugunden beri Galatasaray'i taniyordur Hollandadaki Turkler Galatasarayi masallah herkese tanitiyor.

Bunlar kova ersini 10m e falan satacaz diyorlardı noldu o iş :D

o uclye 10m veren olursa sirtimizda goturmemiz lazim
Marcao luyindama belhanda 3lusune toplamda 35M teklif gelmis zamanında. Hoca reddetmis. Gurrpegi yazmisti

Muthis para

Bu arada onyekuruya neden buyuk liglerden talep yok ki yunanistan yolunu tutuyor. Hemde ölü fiyata. 2,8M dogrumu acaba

Feg , Babel, falcao gibi adamlara 3 milyon ortalama vermemek küçülmekse evet küçüleceğiz. İstersen 10 milyon bonservis ver , adama 800 bin Euro verince bilanço çok kötüye düşmüyor.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte o kadar bonservis verebilecek miyiz ? Yaptığımız her satış direk artı diye geçmiyor sanırım anlaşmadan dolayı 3 veya 4 e falan bölünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt