- 18 Mayıs 2011
- 54.461
- 58.765
- 4.613
Ataberk Dadakdeniz neden halen free durumda , kotu kaleci mi yoksa bir kulubu mu bekliyor acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao luyindama belhanda 3lusune toplamda 35M teklif gelmis zamanında. Hoca reddetmis. Gurrpegi yazmisti
Muthis para
Bu arada onyekuruya neden buyuk liglerden talep yok ki yunanistan yolunu tutuyor. Hemde ölü fiyata. 2,8M dogrumu acaba
ghezzali pahali bulan gs pvaya servet odedi diye haber yapmis yasakli kaynak..
sabah sabah temiz sovdum
Hoca sanırım Babel’i forvet olarak düşünüyor.Yabancı sınırı yüzünden Onyekuru'yu harcamamız çok saçma.
Sözleşmesinin son senesinde olan 35'lik Babel gibi bir avel varken onu yollamayıp, 3 milyon € civarı bir tutara Onyekuru'yu kaptırmak dünya üzerinde sadece bizim yapacağımız bir salaklık. Piyango gibi transfer ama biz yine saçma sapan işler peşindeyiz.
sozlesmesi sezon sonu bitiyor 8 milyon verirler opupde basina koysunlarIyi parladı gecen sezon. Guzel rakama kitlemek icin uygun zaman
Muhtemelen Larini satacaklar
yokNevzat yasaklı miydi ?
Uzatirlar bu sozlesme mevzusuna cok takilmayin yaw. Herif mutluysa kalir ztnsozlesmesi sezon sonu bitiyor 8 milyon verirler opupde basina koysunlar
adsye gidecek yuksek ihtimalleAtaberk Dadakdeniz neden halen free durumda , kotu kaleci mi yoksa bir kulubu mu bekliyor acaba.
Vermediler seneye verecekler.Tinerciler rosiere 4.5milyon Euro bonservisi nasıl verdiler anlayabilen varmi
Yine şov yapar, sert oynar kart görmez.biz araya girdik diye renktaş.neyseki sabrinin yabancı versiyonunu kazıkla aldırttık.bu sene çok küfür yiyecek hemde çok.tahminim bu yönde.gerçeği ancak allah bilir tabii ki.
Doğru olsa Alioski alırdık. Yalan haber. Terim açıkladı 2,5 istiyor Alioski o yüzden reddettim diye.Nevzat pva için kolay ulaşılacak bonuslarla 2.6 milyon alacak yıllık diyor doğru olamaz heralde
Emre zaten yoktu sadece maaş yüküAkşam programda sanırım Özgür Sancar'ın söylediğine göre Diagne Premier Lig hariç hiçbir yere gitmek istemiyormuş. En ciddi teklif Championship'den gelmiş onu da reddetmiş. Kendisini başka bir lige yakıştıramıyor herhalde Kral.
Emre Taşdemir'i de Giresun istiyormuş bu arada. yani o bölgede alternatifsiz tek olarak Ömer Bayramoviç kalacak gibi duruyor.
Ömer’i verelim gitsin. Kurtulamadık şu yeteneksiz heriflerden.Akşam programda sanırım Özgür Sancar'ın söylediğine göre Diagne Premier Lig hariç hiçbir yere gitmek istemiyormuş. En ciddi teklif Championship'den gelmiş onu da reddetmiş. Kendisini başka bir lige yakıştıramıyor herhalde Kral.
Emre Taşdemir'i de Giresun istiyormuş bu arada. yani o bölgede alternatifsiz tek olarak Ömer Bayramoviç kalacak gibi duruyor.
birtek ndiayeozgur sancarin herhangi 1 duyumu dogru cikti mi bugune kadar
bilmedigim icin soruyorum
Bana sorsalar beğeniyormusun ben sorarım hangi Onyekuru diye? İyi oynadığı zaman büyük katkı veren maç kazandırabilen bir oyuncu ama kötü olduğu zamanda bi o derece silik kalıyor.Bu istikrar sorunu nedeni ile bana pek güven vermiyor açıkçası.Onyekuru yu abartıyoruz sanki biraz.
Doğru olsa Alioski alırdık. Yalan haber. Terim açıkladı 2,5 istiyor Alioski o yüzden reddettim diye.