Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataberk Dadakdeniz neden halen free durumda , kotu kaleci mi yoksa bir kulubu mu bekliyor acaba.

Marcao luyindama belhanda 3lusune toplamda 35M teklif gelmis zamanında. Hoca reddetmis. Gurrpegi yazmisti

Muthis para

Bu arada onyekuruya neden buyuk liglerden talep yok ki yunanistan yolunu tutuyor. Hemde ölü fiyata. 2,8M dogrumu acaba

al nassr devre arasi bizzat 9.5m dollar teklif etmisti belhanda icin, oda bende gidim demis

terim cevirmis

luyimanda ve marcao emin degilim

terim acilen birakmali

Yabancı sınırı yüzünden Onyekuru'yu harcamamız çok saçma.

Sözleşmesinin son senesinde olan 35'lik Babel gibi bir avel varken onu yollamayıp, 3 milyon € civarı bir tutara Onyekuru'yu kaptırmak dünya üzerinde sadece bizim yapacağımız bir salaklık. Piyango gibi transfer ama biz yine saçma sapan işler peşindeyiz.
Hoca sanırım Babel’i forvet olarak düşünüyor.

Akşam programda sanırım Özgür Sancar'ın söylediğine göre Diagne Premier Lig hariç hiçbir yere gitmek istemiyormuş. En ciddi teklif Championship'den gelmiş onu da reddetmiş. Kendisini başka bir lige yakıştıramıyor herhalde Kral.

Emre Taşdemir'i de Giresun istiyormuş bu arada. yani o bölgede alternatifsiz tek olarak Ömer Bayramoviç kalacak gibi duruyor.

Akşam programda sanırım Özgür Sancar'ın söylediğine göre Diagne Premier Lig hariç hiçbir yere gitmek istemiyormuş. En ciddi teklif Championship'den gelmiş onu da reddetmiş. Kendisini başka bir lige yakıştıramıyor herhalde Kral.

Emre Taşdemir'i de Giresun istiyormuş bu arada. yani o bölgede alternatifsiz tek olarak Ömer Bayramoviç kalacak gibi duruyor.
Emre zaten yoktu sadece maaş yükü

Ömer’i verelim gitsin. Kurtulamadık şu yeteneksiz heriflerden.

Onyekuru yu abartıyoruz sanki biraz.
Bana sorsalar beğeniyormusun ben sorarım hangi Onyekuru diye? İyi oynadığı zaman büyük katkı veren maç kazandırabilen bir oyuncu ama kötü olduğu zamanda bi o derece silik kalıyor.Bu istikrar sorunu nedeni ile bana pek güven vermiyor açıkçası.

valla bu ligde en rahat piyasa yaptıracağın mevki kaleciler ya. alacan genç 2 tane yerli kaleci biri 20 yaşında diğeri 18, ard arda parlat sat illa ki biri tutar zaten öyle uçan kaçan bi kaleci olmasına da gerek yok. twitter'ı kurcaladım 8-10m gibi para konusuluyor ersin-> nice transferi için. o kadar para verirler-vermezler değil olay bi şekilde tutturursan kaleciyi pazarlayabilirsin rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt