Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim babamdır lakin Onyekuru'yu takımımıza kazandırmayan her kimse hainliğe varan bir hata yapmıştır bu adam Alex De Souza, Talisca gibi maç alan özellikle büyük maç alan bir oyuncudur senin Barış Alper'e verecek 2 milyonun olup Onyekuru'ya verecek 3 milyonun yoksa başarısızlıkta ağlamayacaksın.

onyekuru'da şu parti muhabbetine terim'in rahatsız olduğu haberi doğru herhalde ya da sakatım sakatım diyip kaytardığı falan.. yoksa 2-3'e affetmez alırdı bizimkiler

oyuncu satamiyoruz , ve daha edecegimiz transferler var cezadan kurtulduk diye parayi har vurup harman savurmamak lazim aksi takdirde birdaha ceza yeriz. 12.5 simdlik harcadigimiz para bu daha cogalacak.
Falcao, Soso'dan kurtulursan bir şey olmaz ki onlardan kurtulmak zorundayız bir şekilde.

oyuncu falan satamayız biz.

1627636268604.webp

Valla onyekurunun başına gelenlere rağmen ikinci yarı sonuna kadar bir şekilde forma giyebilseydi net şampiyonduk bakın net söylüyorum. Bjk li arkadaşlarımın korktuklarını hatırlıyorum. Arda gibi bitik durağan adamla farklı maç kazanmaya çalıştık.

Hoca sanırım Babel’i forvet olarak düşünüyor.
Ne düşündüğü şu an bence pek önemli değil. Gitmesi gerekiyor orası çok net.

Hocanın böyle bazı adamlara takılı kalma huyundan nefret ediyorum.

Donk ile nasıl uzattırmadı hala şaşkınım. Büyük ihtimalle Atiba'ya yaptığı penaltıdan sonra sildi onu :red:

Onyekuru'yu FT istese alamaz mıydık 2.8 gibi bir ücret konuşuluyor hem de.

bu maç geldi önüme yok aga luyindama'ya alıcı bulduysak marcao'ya da bulup şu stoper hattını bi yenilemek lazım ya, marcao'yu çok severim orası ayrı ama yapacak bir şey yok umarım alıcı vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt