- 12 Şubat 2011
- 3.894
- 3.085
- 1.563
2. yari maclarda arda girecegine Onyekuru girsin. Onyekuru dan süper yedek olur Bjk FB nin korkulu rüyasionyekuruyu bedava biraksalar bile almayiz umarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. yari maclarda arda girecegine Onyekuru girsin. Onyekuru dan süper yedek olur Bjk FB nin korkulu rüyasionyekuruyu bedava biraksalar bile almayiz umarim
Nerdeeeee....Teknik ekibe teknik direktor almaya mı karar verdik
Onyekurunun annesi şimdi mi defnediliyor o zaman çıkan haberler doğruymuş eğlenmeye gitmiş zamanında.
bilmiyorum da tuhaf geldi annnesi gomulurken story cekmesi. tuhaf biriOnyekurunun annesi şimdi mi defnediliyor o zaman çıkan haberler doğruymuş eğlenmeye gitmiş zamanında.
ondan önceki story daha vahimbilmiyorum da tuhaf geldi annnesi gomulurken story cekmesi. tuhaf biri
Ercan Kara guzel olurdu @Hasan Çam
:red:Diagne kalmali. Daha iyisini alamaz bunlar. Mostafa yetersiz, Falcao bir var bir yok.
Ona bir sey diyemeyiz ya kendi yapısı.instagram varsa attigi son hikayaye baksana bi
Diagne gibi bir orjinal tip varken Onyekuru'nun attığı storynin garibine gitmesi beni üzdübilmiyorum da tuhaf geldi annnesi gomulurken story cekmesi. tuhaf biri

sence ft neden istemdi onyekuruyu?ondan önceki story daha vahim
%100.neyseki hayvan gibi maasi olanlarin sezon sonu sozlesmesi bitiyor , bu bizi bir hayli rahatlatir.
Bence belirli bir maas siniri koymak lazim ozaman
yargilamadim garibime gitti sadece. snapchatte daha garip paylasimlar yapiyormus oyle diyorlar ben takip etmiyorum.Diagne gibi bir orjinal tip varken Onyekuru'nun attığı storynin garibine gitmesi beni üzdü
Neler neler gördü bu gözler... Afrika'da var böyle adetler normal yani.
sence ft neden istemdi onyekuruyu?
bu tarz saha disi olaylari yuzunden bence oyle tahmin ediyorum
Dönem sonunda aliriz bence halili 4-5eGolcü olarak MoMo ve Diagne var elimizde.
(emekli olanı geç)
Diagneyi 4-5 arası satacağımız konuşuluyor. O giderse bir golcü almamız gerekecek.
Çatlak matlak ta olsa sattığımız para ile piyasada istenen paralara göre daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum.
Halil'i alamıyorsak Diagneyi elde tutmak gerekir diyorum....
Evet 2-3 sene sonra maaş bütçesi 20 m euro civarına inmek zorunda.Bankalar birliği anlaşması belimizi büküyor mu ? Git gide küçülmek zorunda mı kalacağız ?
Bu seneden yapabilsek elimiz çok rahatlar.%100.
Maaş bütçesini TS gibi 20 milyon euroya çekmek lazım.