Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık etkisi önemli yani yıllık ödenecek toplam yükümlülük.

Yılda 300-400 milyon civarından başlayan bir ödeme olacak gelecek yıldan itibaren.
Anladım bonservis de buna dahil oluyor yani. Peki dövizin artması ile artabilecek mi ödemeler ? Yoksa hep eksiye ineceğiz.

Onyekuru’nun geçen seneki performansı da kafası da hiç sahada değildi. İlk 2 maç dışında da top oynamadı. Ayrıca 2.8’e falan da bırakılmaz. 5-6’dan aşağı bir fiyata bırakacaklarını düşünmüyorum. Onyekuru yerine yılan gibi bir kanat transferi şart bize. Madueke’yi gördük 2 maçta neler yapabildiğini. Onyekuru olsa ne kadarını yapabilirdi ? Bence yarısını bile yapamazdı. Bize Onyekuru’dan çok daha farklı tipte topçu lazım.

Şu Bremenli Türk bir forvet vardı, İstanbul'a geldi falan deniyordu. Ne oldu iş ?

Anladım bonservis de buna dahil oluyor yani. Peki dövizin artması ile artabilecek mi ödemeler ? Yoksa hep eksiye ineceğiz.
Borçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.

Oyuncu satışının ihya edeceği dönemlere giryoruz artık o yüzden satılabilir oyunculara dayalı sistem geleceği kurtatır.

Ekuban gider ve Jose gibi bir adam gelirse, maaslari herhalde 1-1,5 milyon yükselir ve 25-25,5a yaklasir. Bunun üstüne birde primler geliyordur.

Bence bu rakam SL oynamadigimiz an bizim üst limitiniz olmali.

Ömür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.

Trabzon Okadar Adam aldi ve toplam Maas bütcesi 21 milyon euro

Biz acaba nezaman 20 milyon seviyelerine indirecegiz maas butcesini

Borçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.

Oyuncu satışının ihya edeceği dönemlere giryoruz artık o yüzden satılabilir oyunculara dayalı sistem geleceği kurtatır.
KAPTAN DUYUM VAR MI

Çok iyi kurgulanmalı o zaman yoksa işimiz zor.

Ömür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.
Sakatlıklardan dolayı kolay kolay düzelmez artık. Çok sık sakatlanıyor Avrupa’da bunu dikkate alırlar. Transferi yurt dışına zor bence

Trabzon Okadar Adam aldi ve toplam Maas bütcesi 21 milyon euro

Biz acaba nezaman 20 milyon seviyelerine indirecegiz maas butcesini
3-5 milyon vermeyi bıraktığımız zaman. En geç seneye yani. Bu sene bitiyor kanser kontratlar.

Bu anlaşma sonunda klüpler borçsuz mu olacak tamamen.

Bizim suan Maas bütcemiz Ne kadar

Gecen sezon Yanlis hatirlamiyorsam 40-45 milyon euroydu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt