- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım bonservis de buna dahil oluyor yani. Peki dövizin artması ile artabilecek mi ödemeler ? Yoksa hep eksiye ineceğiz.Yıllık etkisi önemli yani yıllık ödenecek toplam yükümlülük.
Yılda 300-400 milyon civarından başlayan bir ödeme olacak gelecek yıldan itibaren.
700b euroymuş abi galiba1-1.5 alıyor olabilir malum Çin'den geldi ve o dönem kur düşüktü.
TS 15 civarına düşürmeli adam satmazsa eğer.
Ekuban gider ve Jose gibi bir adam gelirse, maaslari herhalde 1-1,5 milyon yükselir ve 25-25,5a yaklasir. Bunun üstüne birde primler geliyordur.
Bence bu rakam SL oynamadigimiz an bizim üst limitiniz olmali.
Borçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.Anladım bonservis de buna dahil oluyor yani. Peki dövizin artması ile artabilecek mi ödemeler ? Yoksa hep eksiye ineceğiz.
Ekuban gider ve Jose gibi bir adam gelirse, maaslari herhalde 1-1,5 milyon yükselir ve 25-25,5a yaklasir. Bunun üstüne birde primler geliyordur.
Bence bu rakam SL oynamadigimiz an bizim üst limitiniz olmali.
KAPTAN DUYUM VAR MIBorçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.
Oyuncu satışının ihya edeceği dönemlere giryoruz artık o yüzden satılabilir oyunculara dayalı sistem geleceği kurtatır.
Çok iyi kurgulanmalı o zaman yoksa işimiz zor.Borçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.
Oyuncu satışının ihya edeceği dönemlere giryoruz artık o yüzden satılabilir oyunculara dayalı sistem geleceği kurtatır.
Sakatlıklardan dolayı kolay kolay düzelmez artık. Çok sık sakatlanıyor Avrupa’da bunu dikkate alırlar. Transferi yurt dışına zor benceÖmür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.
2m tl maasi kkabul ediyorsa gelsinÖmür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.
3-5 milyon vermeyi bıraktığımız zaman. En geç seneye yani. Bu sene bitiyor kanser kontratlar.Trabzon Okadar Adam aldi ve toplam Maas bütcesi 21 milyon euro
Biz acaba nezaman 20 milyon seviyelerine indirecegiz maas butcesini
KAPTAN DUYUM VAR MI
Bu anlaşma sonunda klüpler borçsuz mu olacak tamamen.Borçlar TL üzerinden artık ama faizi var işte, 10 senede hayvan gibi de faiz ödenecek.
Ömürün futbol hayati bitti gibi birşey sürekli sakatlanir.Ömür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.