Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.824
- 39.673
- 3.993
Tinerciler rosiere 4.5milyon Euro bonservisi nasıl verdiler anlayabilen varmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harroui özelinde oyuncunun o zamana kadar bekleyeceğini hiç zannetmiyorum hatta oyuncunun şuan asıl bizi beklettiiğini ya da reddettiğini düşünüyorum ben. Adamın mevcutta oynadığı ligin 2. takımından 2 maçta 7 gol yiyince Harroui'nin açıkçası kariyerinin yükselmesi bakımından bize gelmeyi aklından geçirdiğine ihtimal dahi vermiyorum ben. Ben olsam gelmem yani illa ki alıcıları vardır Avrupa'dan istenen bonservis çok düşük çünkü.ben seyden korkuyorum ''sonlara dogru kesin aliriz'' diye dusunup , olmaz ise Gedson transferi.
B plandaki futbolcu o vakte kadar beklermi , Gedson gibi futbolcu tam ara tasi oyle bir futbolcu mecbur lazim o olmuyorsa harroui'yi almak lazim vakit kaybemeden. Yada Harroui simdiden alip Gedsonu beklemek lazim verirlerse kiralariz.
Arda oynayacak solda barışı aldırdı bi de şaka geliyor değil mi ama arda oynasın diye aldırmıyor bu kadar basitOnyekuru nasil alinmaz ya. Gercekten yazik
Fernando Muslera: "İkinci vatanıma nefes olabilme yolunda ben de varım. 1905 fidana ek olarak, gol yemediğim her maç için 100 fidan daha bağışlıyorum."
biz araya girdik diye renktaş.neyseki sabrinin yabancı versiyonunu kazıkla aldırttık.bu sene çok küfür yiyecek hemde çok.tahminim bu yönde.gerçeği ancak allah bilir tabii ki.Tinerciler rosiere 4.5milyon Euro bonservisi nasıl verdiler anlayabilen varmi
o uclye 10m veren olursa sirtimizda goturmemiz lazim
Kim ne diyor? Adam dogma buyume IngiltereTanganga kalite adam belli ancak yaşı ile ilgili soylentiler dogru ise risk almaya deger mi.
Oyuncu iyi ondan suphem yok istatistikleri de iyi .Harroui özelinde oyuncunun o zamana kadar bekleyeceğini hiç zannetmiyorum hatta oyuncunun şuan asıl bizi beklettiiğini ya da reddettiğini düşünüyorum ben. Adamın mevcutta oynadığı ligin 2. takımından 2 maçta 7 gol yiyince Harroui'nin açıkçası kariyerinin yükselmesi bakımından bize gelmeyi aklından geçirdiğine ihtimal dahi vermiyorum ben. Ben olsam gelmem yani illa ki alıcıları vardır Avrupa'dan istenen bonservis çok düşük çünkü.
Ya biz videolardan yanılıyoruz oyuncu aslında leş ya da dediğim gibi oyuncu güzel bi teklif bekliyor şuan hatrı sayılır bi kontratla, bonservis neredeyse yok çünkü.
Muhtemelen Larini satacaklarTinerciler rosiere 4.5milyon Euro bonservisi nasıl verdiler anlayabilen varmi
Marcao luyindama belhanda 3lusune toplamda 35M teklif gelmis zamanında. Hoca reddetmis. Gurrpegi yazmistio uclye 10m veren olursa sirtimizda goturmemiz lazim
İşte o kadar bonservis verebilecek miyiz ? Yaptığımız her satış direk artı diye geçmiyor sanırım anlaşmadan dolayı 3 veya 4 e falan bölünüyor.Feg , Babel, falcao gibi adamlara 3 milyon ortalama vermemek küçülmekse evet küçüleceğiz. İstersen 10 milyon bonservis ver , adama 800 bin Euro verince bilanço çok kötüye düşmüyor.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nevzat pva için kolay ulaşılacak bonuslarla 2.6 milyon alacak yıllık diyor doğru olamaz heralde
Çok ayrıntılı bir açıklama olmuş teşekkür ederim
Iyi parladı gecen sezon. Guzel rakama kitlemek icin uygun zamanMuhtemelen Larini satacaklar