Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY için 18 milyon tl falan diyorlar. bu adamı biz ne yapacağız acaba? Kimse kadroya da yazmıyor..

Alp Pehlivan: "Pro lisansı 100 bin TL yapmakla iyi teknik direktör yetiştirilmiyor bu ülkede. Altyapıdaki hocaya 2.500 TL maaş veriyorsun. 3.5 sene o hoca hiçbir şey yemeden maaşını biriktirecek ki lisansını pro lisansa çevirsin. Hadi ya!" (TRT Spor)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tranafer haberi cikmaz daha bu gece,belli oldu

Rodop'ta bir Serdar Aziz'i tutturdu diye kral olmuştu :D
Rodop Uzan grubu sonrası etkinliğini kaybetti ama Haluk Yürekli mevcut siyasi otorite ve medyası ile de konjektürel olarak ilişkili.Hatta ablası da muhafazakar bir kanalda çalışıyor diye biliyorum.Özellikle Abdurrahim Albayrak tarafından sürekli haberle besliyordu ama Fatih Terim'in de sevdiği bir isim, zannedersem hemşeri.Her devrin adamı, herkes ile uyumlu bir kişilik.O yüzden söyledikleri doğru olabilir.

Romanya’nın Ermenistan maçını izlemiştim. 3-2 kaybetmişlerdi. Maxim-Cicaldau-Stanciu-Tanase aynı anda sahadaydı, sanırım Fatih Hoca’da o maçı izlemiş.
__________Gedson__Cicaldau________
_______________Stanciu______________

Morutan_____Muhamed_____Kerem

olur mu ki :unsure:

Sabah çatneyle alakalı bir twit okumuştum şu an bulamıyorum, empoli-6 milyon euro içerikli bir haberdi
cagne ve falcao iyice t.şak malzemesi yaptı bizi.

6M veren bi salak varsa adrese teslim edelim, bu herifin 2 yıl sözleşmesi var hala ve 2,4M maaş alıyor

Berkan Kutlu'yu alıp transfere uzun süre ara vereceğiz gibime geliyor mevcut kadro + Berkan ile yeni sezona başlarız muhtemelen. Gedson veya Morutan olursa transferin sonlarında olur aynı şekilde yerli stoperde. Bu süreçte kadromuzu en az 10 oyuncu yollayarak hafifletmeliyiz bence bu işlem yeni transferden daha önemli.

__________Gedson__Cicaldau________
_______________Stanciu______________

Morutan_____Muhamed_____Kerem

olur mu ki :unsure:

Olmaz. Defansif anlamda Ermenistan’a çok pozisyon vermişlerdi. Hücumda bir sekansları vardı ama savunmada batarız. Bu arada Tanase yedekten girmiş maça, o kısmı yanlış hatırlamışım. Kadro böyleymiş.

IMG_1155.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt