Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Parası neyse tutup getirsinler şu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stanciu ne alaka yav. Kolpadır sanırım.

Rodop Uzan grubu sonrası etkinliğini kaybetti ama Haluk Yürekli mevcut siyasi otorite ve medyası ile de konjektürel olarak ilişkili.Hatta ablası da muhafazakar bir kanalda çalışıyor diye biliyorum.Özellikle Abdurrahim Albayrak tarafından sürekli haberle besliyordu ama Fatih Terim'in de sevdiği bir isim, zannedersem hemşeri.Her devrin adamı, herkes ile uyumlu bir kişilik.O yüzden söyledikleri doğru olabilir.Rodop'ta bir Serdar Aziz'i tutturdu diye kral olmuştu![]()
__________Gedson__Cicaldau________Romanya’nın Ermenistan maçını izlemiştim. 3-2 kaybetmişlerdi. Maxim-Cicaldau-Stanciu-Tanase aynı anda sahadaydı, sanırım Fatih Hoca’da o maçı izlemiş.![]()
Ben Kerem'den daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum.BAY için 18 milyon tl falan diyorlar. bu adamı biz ne yapacağız acaba? Kimse kadroya da yazmıyor..
hocam gozunu uefa kupasina dikmis
uefa cup icin 3 rumen sart oglu sart
Fazla ofansif__________Gedson__Cicaldau________
_______________Stanciu______________
Morutan_____Muhamed_____Kerem
olur mu ki![]()

+1.Bence hoca da öyle düşünüyor.Ben Kerem'den daha potansiyelli olduğunu düşünüyorum.
cagne ve falcao iyice t.şak malzemesi yaptı bizi.Sabah çatneyle alakalı bir twit okumuştum şu an bulamıyorum, empoli-6 milyon euro içerikli bir haberdi
__________Gedson__Cicaldau________
_______________Stanciu______________
Morutan_____Muhamed_____Kerem
olur mu ki![]()