Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-İhtiyacımız Gedson Dieng
- İsterse süper topcu olsun Morutan ihtiyaç değil
- Kaynağı doğru kullanmalıyız
Eyvallah Gedson ve Dieng çok büyük ihtiyaç özellikle Gedson gerçekten sezonun gidişatını etkileyecek bir oyuncu tabii ki de Morutan 'a neden ihtiyaç yok onu anlamadım ben

Sağ kanatta kimi kullanmayı düşünüyoruz ? yürümekten aciz Feghouli mi lisansının çıkacağı bile belli olmayan Oğulcan mı yoksa 1. lig futbolcusu Sekidika mı ?

Hani illa Morutan gelsin ne olursa olsun demiyorum da takımda dribling yapabilecek 1 tane bile oyuncu yok. Şöyle 50 metre parkur 10 tane de duba koysunlar antrenmanda dribling ile kaç futbolcumuz parkuru tamamlayabilir emin değilim, maça çıkıp dribling yapmayı adam eksiltmeyi filan geçtim de

2 mac kerem kotu oynadiginda formayi kapip bir dahada birakmaz ozaman tum kadrolara yazarlar banko 11 oyuncusu
Ben de aynısını Emre Kılınç için düşünüyorum, Gedson veya olmaz ise Berkan transfer edilip orta sahadan kurtulursa bence kanat oyuncusu olarak formayı alır bu takımda

Morutanı biraz hayal olarak görüyorum. Bizim öyle sezonluk iki adama yüksek para bağlayacak durumumuz yok şuan da. Daha gedson transferi falan var. Biraz daha uygun yollu bir şey alınır diye tahmin ediyorum.

Whoscored'da bulamadım ben, Gedson ve Cicaldau'nun top çalma istatistiğini nerden bulabiliriz?
2021-07-27 (2).webp

FCSB owner Becali about Morutan: "There is no official offer from #Galatasaray for the player. He is worth 20 million euros. But I'll sell him for half. If they pay me 10 million, I'll sell!" adam da ne istekli maşallah zorla satacak.. hem de yarı fiyatına:) çakall..

Ben de aynısını Emre Kılınç için düşünüyorum, Gedson veya olmaz ise Berkan transfer edilip orta sahadan kurtulursa bence kanat oyuncusu olarak formayı alır bu takımda
Benim umudum yok gucsuz zayif psv macinda orta sahada kaybettigi top benim tum umudumu sondurdu amator futbolcu uclu baski varken ileriye dogru kosuya baslamaz topa basip tac cizgisine dogru donse topu kaybetse dahi golu yemezdik tamam kendi mevki degil ama okadar basit top kaybedilmez

Geçen Gedson muadili oyuncu bakayım dedim. S. Meite diye bir oyuncu dikkatimi çekti. Bir baktım ki zaten Benfica almış bu yaz Lille'den. Yani Gedson'un gidişi için adamlar hazırlıklı. Hoca onu düşünüyor demeçleri satış taktikleri. Piyasasını yüksek tutmaya çalışıyorlar. Bu transfer dönem sonuna kadar sürümceme de kalır. Etebo ile yola devam etmeye varmaz umarım bu iş!!

Cicaldou ofansif 8 numara ama yanında bir 10 numara ile olmaz o zaman orta saha yumuşak kalır. Modern 10 diyebiliriz. Cica'nın yannda fiziken güçlü defansı- ofansı daha dengeli yani kısaca Gedson, Harroui gibi biri lazım. Bu işi Berkan'da yapabilir ama o zaman 6 numaraya da yarabilen biri lazım izlediğim videolara göre Dieng bu tanıma uyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt