Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Cici zaten 8 numara. 10 Numara olarak düşünürseniz Belhanda gibi hayal kırıklığına uğrarsınız.Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cici zaten 8 numara. 10 Numara olarak düşünürseniz Belhanda gibi hayal kırıklığına uğrarsınız.Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?
Becali : Fakir adamın ne işi olur la MorutanlaFakirik fakirik
2 mac kerem kotu oynadiginda formayi kapip bir dahada birakmaz ozaman tum kadrolara yazarlar banko 11 oyuncusuBAY için 18 milyon tl falan diyorlar. bu adamı biz ne yapacağız acaba? Kimse kadroya da yazmıyor..
içime doğdu
NELSON diye birini alacağız
Eyvallah Gedson ve Dieng çok büyük ihtiyaç özellikle Gedson gerçekten sezonun gidişatını etkileyecek bir oyuncu tabii ki de Morutan 'a neden ihtiyaç yok onu anlamadım ben-İhtiyacımız Gedson Dieng
- İsterse süper topcu olsun Morutan ihtiyaç değil
- Kaynağı doğru kullanmalıyız
Ben de aynısını Emre Kılınç için düşünüyorum, Gedson veya olmaz ise Berkan transfer edilip orta sahadan kurtulursa bence kanat oyuncusu olarak formayı alır bu takımda2 mac kerem kotu oynadiginda formayi kapip bir dahada birakmaz ozaman tum kadrolara yazarlar banko 11 oyuncusu
Whoscored'da bulamadım ben, Gedson ve Cicaldau'nun top çalma istatistiğini nerden bulabiliriz?
Benim umudum yok gucsuz zayif psv macinda orta sahada kaybettigi top benim tum umudumu sondurdu amator futbolcu uclu baski varken ileriye dogru kosuya baslamaz topa basip tac cizgisine dogru donse topu kaybetse dahi golu yemezdik tamam kendi mevki degil ama okadar basit top kaybedilmezBen de aynısını Emre Kılınç için düşünüyorum, Gedson veya olmaz ise Berkan transfer edilip orta sahadan kurtulursa bence kanat oyuncusu olarak formayı alır bu takımda
Aspor Serkan mıSerkanı ortaya almışlar tweet spacete
Ben de aynısını Emre Kılınç için düşünüyorum, Gedson veya olmaz ise Berkan transfer edilip orta sahadan kurtulursa bence kanat oyuncusu olarak formayı alır bu takımda
Hala boş yapmaktaSerkanı ortaya almışlar tweet spacete
__________Gedson__Cicaldau________
_______________Stanciu______________
Morutan_____Muhamed_____Kerem
olur mu ki![]()