- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.165
- 4.708
+ G E D S O N F E R N A N D E SA N N O U N C E O L İ M P İ U M O R U T A N
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ G E D S O N F E R N A N D E SA N N O U N C E O L İ M P İ U M O R U T A N
Bence de, yani Cicaldau ve Stanciu çift 10 olarak oynayabilir ama arkalarına azman bi 6 numara lazım.Fazla ofansif![]()
Bilgi veriliyorki fiyatlar ucsun diye. Yönetim sen git her yerde paylas bilmeyen kalmasin diyor.Adama bak arayıp transfer durumu sorabiliyor![]()
Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?Olmaz. Defansif anlamda Ermenistan’a çok pozisyon vermişlerdi. Hücumda bir sekansları vardı ama savunmada batarız. Bu arada Tanase yedekten girmiş maça, o kısmı yanlış hatırlamışım. Kadro böyleymiş.
Ekli dosyayı görüntüle 132373
onu ülkemizde bilen yok ama rumen arkadaşlar box-to-box diyorlar..Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?
Marcao: 10€
Luyindama: 5€
Diagne: 5€
Falcao: free
Feghouli: free
Omar: free
Yedlin:free
Babel:free
Jimmy:free
Ozorn:kira
Sekidika:kira
Gedson: 2+8€
Florentino: 2+8€
Ozan: 2+8€
Kaan: 4€
Onyekuru: 3€
Berkan 3€
Muslera
Boey Kaan Ozan Pva
Florentino
Kerem Gedson Cicaldau Onyekuru
Mostafa
Morutan 10€ filan diyorlar arkadaş en kolay kıyaslama Gedson >>>> Morutan şu adam Emre Mor'un son halinin bir tık altı, koy Emre MOR'u Bükreşe oranın Messi'si olur.
Cicaldau 8 numara zaten ama stanciu tarzında birisi gelirse dos şartBu Cicaldau 8 oynayabilir mi?
Parası neyse tutup getirsinler şu adamı.
wyscoutta vardırWhoscored'da bulamadım ben, Gedson ve Cicaldau'nun top çalma istatistiğini nerden bulabiliriz?
Fakirik fakirikwyscoutta vardır
Fakirik fakirik
Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?