Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan ismi çok dillendi, halen dilleniyor. Bizim basından ziyade Rumen basını bunu yapıyor. Sessiz sedasız gelen Cica 6.5m€'ya mal oldu.

Morutan en az 9 almadan bırakmazlar. Bu şartlarda bu iş zor gibi. Oyuncu ne kadar gelmek istese bile

Berkan'a 3 milyon euro çok fazla ama bu sınır belası geleceği için bu paraları vermeye mecbur kalıyorsun. İşte tam da bu yüzden sınır olmamalı aslında, 1.5'a gelecek adama 3 veriliyor. Ama emir büyük yerden gelmiş belli, değiştirmeyecek inşaatcı.

Marcao: 10€
Luyindama: 5€
Diagne: 5€
Falcao: free
Feghouli: free
Omar: free
Yedlin:free
Babel:free
Jimmy:free
Ozorn:kira
Sekidika:kira

Gedson: 2+8€
Florentino: 2+8€
Ozan: 2+8€
Kaan: 4€
Onyekuru: 3€
Berkan 3€

Muslera
Boey Kaan Ozan Pva
Florentino
Kerem Gedson Cicaldau Onyekuru
Mostafa

Morutan 10€ filan diyorlar arkadaş en kolay kıyaslama Gedson >>>> Morutan şu adam Emre Mor'un son halinin bir tık altı, koy Emre MOR'u Bükreşe oranın Messi'si olur.​

Reis giden ve gelenlere baktığımızda müthiş bir planlama yapmışsın ama bu plana ve kadroya onyekuru ve kerem kanatlarını koyarak yazık etmişsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Whoscored'da bulamadım ben, Gedson ve Cicaldau'nun top çalma istatistiğini nerden bulabiliriz?

Emanuel Roşu “He was Craiova’s best player. He’s not a Hagi, but he’s a hardworking player with good technical skills. He has a high level of field of vision and passing ability. He has a good character. He’s a name that can play.” on both sides of the game and can be effective in play with or without the ball. “

isim yazmayin diyoruz menejerler okuyor suyun diger tarafi okuyor yakinda çok güzel seyler olacak

😉👍

Bu Cicaldau 8 oynayabilir mi?

Çok izlemedim ama Romanya milli takımında 8 numara giyip, 8 oynuyor. Stanciu 10 oynuyor. Gedson’dan vazgeçip çapa alırsan oynar büyük ihtimalle. Videolardan ve denk geldiğim kısıtlı maçlardan anladığım kadarıyla Top 2. bölgedeyken 8 gibi oyun kurup, 4. bölgeye geçince Akbaba gibi forvete yardımcı bir 10 gibi oynuyor. Ermenistan maçında attığı gol Akbaba vari topu takip golüydü diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt