Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 adam aldık sadece 1. bir tane de isim var ortada daha net bişey yok. Nasıl Romanya'ya saplandık?
Stanciu nereli moderatörüm?
Morutan?

Yani çıkışmadan önce neden bakmıyorsun medyadaki isimlere? Artık alternatif arayışlarına girmemiz lazım o yüzden abartarak söyledim ama çıkışmanada gerek yok.

Morutan evde kalmis Turk kizi gibi gs'yi hemen nikah masasina oturtma girisimlerinde bulunuyor. Az bir sakin ol kardesim, olacaksa olur. Kismet bu isler. Once bir birbirimizi taniyalim iyice.

Usenmedim,temmuzun basindan beri sabah twitlerine baktim.hepsi 9.00 da atilmis.ve barisi acikladigimiz gun de saat 9 mus.onda da kapa bildiri yoktu sanirim.9.02 de gunaydin mesajinin oldugu gun 3 kap bildirimi oldu.bugun 9.04 te gunaydin denildi.bakacagiz😁

SAvunma daha kuvvetli olursun ama ortada yine skor sıkıntısı çekersin. Cicaldau bizim hem duran top kullanan oyuncu eksiğimizi, hemde ceza sahası dışı şut veya ortadan ceza sahası içine koşu yapan oyuncu eksiğimizi kapatacak biri, ki Emre Akbaba sadece bunu yaptığı için oynuyordu ve bu koşular sayesinde kazandırdığı puanlar var
Evet haklısın o konuda ama o kadar da defansif bi ikili oluşmuyor aslında merkezde Harroui-Gedson ikilisiyle. İkisi de gerektiği zaman yaratıcı oyuncular olabiliyor, Harroui'nin iki ayağını da etkili kullanabilmesi, tekniği, ortalamanın üstü hızı ve dripling özelliği gayet yerinde.

Ama Cicaldau'yu aldık zaten Gedson olmazsa Harroui alınır bence pekte sırıtmaz. F/P açısından hiç pişman etmez yani bizi. Yanlarına da Berkan.

Bu ortasaha kurgularında Dieng gibi bi 6 numara ismi hiç çıkmadı başka. 6 kullanmayıp çift 8 oynayacağız %90.

Bu senaryoda da iki bek oyuncumuzun savunma performanslari çok önemli. Aptal aptal bireysel hatalar çok yaşanmaz inşallah intihar edecem artık bıktım gerizekali golleri kalede görmekten

Stanciu nereli moderatörüm?
Morutan?

Yani çıkışmadan önce neden bakmıyorsun medyadaki isimlere? Artık alternatif arayışlarına girmemiz lazım o yüzden abartarak söyledim ama çıkışmanada gerek yok.
Stanciu olmadı. Cic geldi Morutan gündemde olup olmadığı bile belli değil. Nasıl oluyo da Romanya'ya saplanıp kalıyoruz? Nerden biliyoruz alternatif olup olmadığını? Rosier gündemdeyken bi anda Boey gelmedi mi? Boey gündemde miydi? Öğlen duyduk akşam kap geldi

Usenmedim,temmuzun basindan beri sabah twitlerine baktim.hepsi 9.00 da atilmis.ve barisi acikladigimiz gun de saat 9 mus.onda da kapa bildiri yoktu sanirim.9.02 de gunaydin mesajinin oldugu gun 3 kap bildirimi oldu.bugun 9.04 te gunaydin denildi.bakacagiz😁
ESfKwynXcAAZb8Z.jpg

adana demirsporum
şov yapıyorrrrrrrrr

ŞİMŞEKLER!!!!

Manchester United, Varane için masaya €45M + Bonuslar ile yeni bir teklif koydu. (L’equipe)

Sözleşmesi uzatılmayacaklar:

Nabil Bentaleb
Michael Langer
Shkodran Mustafi
Alessandro Schöpf
Bastian Oczipka
Benjamin Stambouli. - > ADS
Goncalo Paciencia
Frederik Rönnow
Kilian Ludewig
William
Steven Skrzybski
Schalke'den boşa düşen oyuncular

Ciddi söylüyorum , ADS’de adam akıllı bir hoca olsa şampiyonluğun en büyük adayıydı. Aybaba ile devam etmezler umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt