- 1 Haziran 2015
- 28.226
- 19.670
- 2.148
gedson'dan iyi haberi gelmeli artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, sinir bozucu son yıllarda yaşadıklarımız.Birlikte senelerce oynaya oynaya geliştiler. Artik her sene silbaştan kadro kuruyoruz maalesef. Genc takim.kurup 3 sene 1-2 transfer haric birlikte oynamalilar
Sadece onlar değilki Kaan 500 bin euroyken almamıştık, Mert 3-4 ken almadı kimse, Cengiz var yine, Hakan Arslan bile alınabilirdi.altay ve berat en büyük kayıp şuana kadar
dorukhanı da bjkye kaptırmamalıydık
Her şey kayıtlı Onur'cum
Bana milleti morutan la oyalayıp başka birini alacaklarmış gibi geliyor. Hedef şaşırtmaca gibi.
Oha lan cidden ben bu mesajı yazmış olabilir miyim. Kafama sıçayım o zaman. Yanıldık deriz, ne olacak.Her şey kayıtlı Onur'cum
Ekli dosyayı görüntüle 132294
Dur sakin ol sıçma bi yereOha lan cidden ben bu mesajı yazmış olabilir miyim. Kafama sıçayım o zaman. Yanıldık deriz, ne olacak.![]()
Eleştiri yasak, olumsuz yorum yasak.. Şimdi tam polyana olma zamanı ..Stanciu nereli moderatörüm?
Morutan?
Yani çıkışmadan önce neden bakmıyorsun medyadaki isimlere? Artık alternatif arayışlarına girmemiz lazım o yüzden abartarak söyledim ama çıkışmanada gerek yok.
Fake mi bu yani.Dur sakin ol sıçma bi yereGazabıma uğradın alt tarafı
![]()