- 5 Eylül 2014
- 87.323
- 74.115
- 4.513
tribünler dergah değil biraderher şeyi biliyorsun maşllah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tribünler dergah değil biraderher şeyi biliyorsun maşllah
Gençleştirmeden daha güze ne olabilir ki..En azından bu sefer gençleştirme yapacağız deyip yapıyorlar bir plan dahilinde devam ediyor süreç. Bu bile güzel değil midir?
tribünler nedir ?tribünler dergah değil birader
ve hiçbiri küfür duymadıForumun kurallari var kardes. disi aslanlar , junior aslanlar okuyor burayi. Saygili olalim
her şeyi biliyorsun maşllah
Ünder bitmiş eli belinde dolaşıyor sakatlıktan çıkamıyor 2 seneye fenere gelir 2 sene sonra survivora giderEkli dosyayı görüntüle 132286Ekli dosyayı görüntüle 132289 İkisinden biri gelecek olsa hangisini tercih derdiniz?
Katılıyorum vasata alışmayalım. Ancak potansiyeli biraz yüksek adamlar 10 milyondan başlıyor ve bilin bakalım bizim neyimiz yok? Paramız. Düzelicez inşallah be.Gençleştirmeden daha güze ne olabilir ki..
Ama fazlada abartmamak lazım.Sonuçda sol bek 30 yaşında .İlgilenilen stancu 28 yaşındaydı. Alpaslan,aytaçın yaşıda belli. Tabiki genç oyuncularda alındı. Keşke hepsini bu yaşlarda alsak. Ama Galatasaray seviyesinde böyle genç oyuncuları almak çok zor.
Renktaş benim tek isteğim yaş falan umrumda değil artık doğru planlama ve doğru oyuncuları alsınlar. Fark yaratacak oyuncular alsınlar.Sahada gerizekalı,yetersiz oyuncu seyretmekden bıktım.
Beklentileri o kadar düşürdüler ki iki hareket yapan yetersiz adamlara bile oha falan demeye başladık.
g'yi büyük yazmayı ögrenememişsin ama ?Allaha bin şükür galatasaraylığı biliyoruz
fenerbahçeye değil fenerlilere edilen küfür rahatsız ediyor.fbye edilen küfürlerden rahatsız olanlar mercek altına alınmıştır.
holiganlıktırtribünler nedir ?
Ayip ediyorsunve hiçbiri küfür duymadı
dişi aslanlar derken
kadınlar küfür edemez mi?
kadınlara küfür yasak mı?
ya da kadınların küfür duyması yasak mı?
erilliğinizde boğulun
Forumun kurallari var kardes. disi aslanlar , junior aslanlar okuyor burayi. Saygili olalim
sanmamholiganlıktır
Ozaman küfür etve hiçbiri küfür duymadı
dişi aslanlar derken
kadınlar küfür edemez mi?
kadınlara küfür yasak mı?
ya da kadınların küfür duyması yasak mı?
erilliğinizde boğulun
Etkileşim mi ciddi bir hesap mı emin değilim ama 10 falan vermemeliyiz.
ediyorum gönlü güzel kardeşimOzaman küfür et