Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından bu sefer gençleştirme yapacağız deyip yapıyorlar bir plan dahilinde devam ediyor süreç. Bu bile güzel değil midir?
Gençleştirmeden daha güze ne olabilir ki..
Ama fazlada abartmamak lazım.Sonuçda sol bek 30 yaşında .İlgilenilen stancu 28 yaşındaydı. Alpaslan,aytaçın yaşıda belli. Tabiki genç oyuncularda alındı. Keşke hepsini bu yaşlarda alsak. Ama Galatasaray seviyesinde böyle genç oyuncuları almak çok zor.

Renktaş benim tek isteğim yaş falan umrumda değil artık doğru planlama ve doğru oyuncuları alsınlar. Fark yaratacak oyuncular alsınlar.Sahada gerizekalı,yetersiz oyuncu seyretmekden bıktım.
Beklentileri o kadar düşürdüler ki iki hareket yapan yetersiz adamlara bile oha falan demeye başladık.

Forumun kurallari var kardes. disi aslanlar , junior aslanlar okuyor burayi. Saygili olalim
ve hiçbiri küfür duymadı
dişi aslanlar derken
kadınlar küfür edemez mi?
kadınlara küfür yasak mı?
ya da kadınların küfür duyması yasak mı?

erilliğinizde boğulun

Gençleştirmeden daha güze ne olabilir ki..
Ama fazlada abartmamak lazım.Sonuçda sol bek 30 yaşında .İlgilenilen stancu 28 yaşındaydı. Alpaslan,aytaçın yaşıda belli. Tabiki genç oyuncularda alındı. Keşke hepsini bu yaşlarda alsak. Ama Galatasaray seviyesinde böyle genç oyuncuları almak çok zor.

Renktaş benim tek isteğim yaş falan umrumda değil artık doğru planlama ve doğru oyuncuları alsınlar. Fark yaratacak oyuncular alsınlar.Sahada gerizekalı,yetersiz oyuncu seyretmekden bıktım.
Beklentileri o kadar düşürdüler ki iki hareket yapan yetersiz adamlara bile oha falan demeye başladık.
Katılıyorum vasata alışmayalım. Ancak potansiyeli biraz yüksek adamlar 10 milyondan başlıyor ve bilin bakalım bizim neyimiz yok? Paramız. Düzelicez inşallah be.

Sevilla, Erik Lamela'nın bonservisini Bryan Gil + 25 Milyon Euro karşılığında aldığını duyurdu

Morutan ne tarzda bir adam arkadaşlar? Hiç izlemedim. Benim hayalim açıkçası net şekilde Shaqiri. Ama imkansız o adamı buraya getirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt