Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan için yazmış
1627322101645.webp

gedson'u halledebilirsek eğer luyindama ayrılırsa kiralayabileceğimiz oyunculardan biri. eskiden baya iyiydi bu, şimdi ne durumda acaba
Gözü kapalı istiyorum, yalan yok. Başka işe yarar bir stoper ismi geçmedi bile neredeyse...ADS daki Senegalli herif bile gözüme iyi görünüyor. Mevcut stoper rotasyonu çok baş ağrıtır; Kaan gelse bile yetmez...

Son maçta 4-3-3'te çift 10'dan biri olarak oynamış. Geçen senenin son 5 maçına baktım, sağ kanat oynamış gözüküyor. Transfermark oyuncunun mevkisini 10 numara olarak gösteriyor.
@Keramettin TANRIVERDİ aga bu herif kanat mı?
FCSB 5 hücumcuyla oynuyor, eğer Coman; Tanase, Popescu oynayacaksa Morutan ile Olaru içe geçiyor.

Tanase önde oynayınca sola Popescu sağa Morutan geçiyor. Şimdi yeni bir solak almışlar mesela o oynuyor sağ kanatta.

İçte de kanatta da oynar, özellikleri buna müsait bence iç daha uygun.

Gözü kapalı istiyorum, yalan yok. Başka işe yarar bir stoper ismi geçmedi bile neredeyse...ADS daki Senegalli herif bile gözüme iyi görünüyor. Mevcut stoper rotasyonu çok baş ağrıtır; Kaan gelse bile yetmez...

içimden bi ses ADS'de ki herifi alacaz diyor ya

cicaldau konusunda yazdigim nacizane mesaji tekrardan eklemek istedim bu baslikta;

onceden de eklemistim. hibrid tur bir profil ofansta ozellikle hem gol atiyor hem attiriyor. fakat bana gore daha cok kaleyi dusunen ve gole yatkin bir profil. golu atmaya konsantre oncelikle. ceza disi ve icerisi denkleminde(duran top ,sut, ice dalis verkaci olusumlari ozelinde attigi goller)....
misal kendisine yonelik detayli nacizane yorumumda da belirtmistim daha onceden bunlari.
ozellikle 2019 sezonuna dikkat cekmistim. 41 mac 17 gol 7 asist ,9 sari
son sezon 45 mac 13 gol 3 asist.... 7 sari...
bu eklentileri daha once deginmistim. son oalrak ekledigim mesajda da belirttigim gibi; 4231 kurgusunda 3lunun ortasinda en efektif ve en verimli olacagi yer oldugunu gozlemlemistim izledigim maclarinda....

tekrardan hos geldi rumen kardesimiz....
sarikirmizi formamiz altinda nice basarilar beraberce....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt