- 23 Ocak 2019
- 26.811
- 34.814
- 2.273
Berkan için yazmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyona 16 demişler ama Psv’den 5 yemiş takımla ilgili açıklamalarından sonra 10’a falan düşer herhalde
Gözü kapalı istiyorum, yalan yok. Başka işe yarar bir stoper ismi geçmedi bile neredeyse...ADS daki Senegalli herif bile gözüme iyi görünüyor. Mevcut stoper rotasyonu çok baş ağrıtır; Kaan gelse bile yetmez...![]()
Ferro - Oyuncu profili 25/26
Ferro, 29, Portekiz ➤ GD Estoril Praia, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 26 Mar 1997, Oliveira de Azeméis, Portekizwww.transfermarkt.com.tr
gedson'u halledebilirsek eğer luyindama ayrılırsa kiralayabileceğimiz oyunculardan biri. eskiden baya iyiydi bu, şimdi ne durumda acaba
FCSB 5 hücumcuyla oynuyor, eğer Coman; Tanase, Popescu oynayacaksa Morutan ile Olaru içe geçiyor.Son maçta 4-3-3'te çift 10'dan biri olarak oynamış. Geçen senenin son 5 maçına baktım, sağ kanat oynamış gözüküyor. Transfermark oyuncunun mevkisini 10 numara olarak gösteriyor.
@Keramettin TANRIVERDİ aga bu herif kanat mı?
belki hiç elde edemedigim için istiyorumdur :sCidden istiyorsun demek? Bırak Allah aşkına yahu...
Gözü kapalı istiyorum, yalan yok. Başka işe yarar bir stoper ismi geçmedi bile neredeyse...ADS daki Senegalli herif bile gözüme iyi görünüyor. Mevcut stoper rotasyonu çok baş ağrıtır; Kaan gelse bile yetmez...
Gedson lazim aloooBerkan için yazmış
Ekli dosyayı görüntüle 132357
Onu ancak senin geçen devre arası yaptığın gibi totemler getirebilir! Getireceksin o çocuğu tekrar buraya, inanıyorum sana.Gedson lazim alooo

Yerli diye GB den Arda' nın ismi geçiyor, onda büyük takım futbolcusu olacak görüntü hiç yok...içimden bi ses ADS'de ki herifi alacaz diyor ya
içimden bi ses ADS'de ki herifi alacaz diyor ya
Son of Ged..2+9 Morutan mı, 2+12 Gedson mu?
@Sıddık Saraylı adam mıdır?@Sıddık Saraylı çok iyi bir arkadaştır çok iyi Galatasaraylıdır
4 + 21 Moruson2+9 Morutan mı, 2+12 Gedson mu?