Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav biriniz çöp oğlu çöp demiş biriniz diagne daha iyi demiş.. bir de bunu açıklama ihtiyacı duyuyorsunuz pes yani..
Sana açıkladım neden çöp oğlu çöp olduğunu verdiğin cevap şut şiddeti iyi oldu.Şimdi senle ne konuşma mi,sana ne anlatma mi istersin?😂Şut şiddeti iyi diyorsun.Bizim kasap Hüsnü abi var topa vurduğunda duvardaki beton yere düşüyor.Onu alalım o zaman.O da senin mantığına göre 6 milyon Euro eder.😂

Rumen Gazeteci Matilda Popa, Galatasaray'ın Cicaudau transferini değerlendirirken, Stanciu ve Morutan ile ilgili girişimlerde son durumu aktardı. İşte Popa'nın TRT Spor'a açıklamaları...Stanciu için Galatasaray'ın ısrarı sürüyor, önümüzdeki sezon Stanciu gelebilir. Bu transfer için net bir şey söyleyemeyiz, ilerleyen günlerde her şey olabilir. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Stanciu ve Cicaldau aynı bölgede oynuyor gözükse de ayrı özellikleri var, aynı anda oynayabilirler.Morutan için 2 ayı aşkın bir süredir temas olduğunu duydum. Bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Kulübünün ciddi bonservis talebi var, Galatasaray o seviyelere çıkmaya sıcak bakmıyor. Bu transfer için transfer döneminin sonuna kadar beklemek faydalı.

Bazı oyuncuların takımla kimyası uyuşmaz, ne yapsa iyi performans veremez. Diagne'de bence bunlardan biri. En önemli örneği bence Robben. Adam Chelsea, Real Madrid'de nasıldı, Bayern'de nasıl bir oyuncuya dönüştü.

Diagne Boupendzadan net daha iyi. Öyle böyle 30 gol atmış ligde hatta toplamda 50den fazla golü var 1.5 sezonda.
sizin görüşünüze saygılıyım ama bu bana göre çok tartışılacak bir karşılaştırma değil.. top oynayan ile top bekleyen sürekli kendini yere atan iri bir adamı karşılaştırmam ben.

Stanciu artık olmaz ona verilen para ile alternatifi alındı geçiniz. Şu an transfer beklentilerim; Dieng, Gedson, Morutan, Onyekuru stili sürpriz sağ açık ve PL'den stoper (David Luiz, Sokratis, Tuanzebe, Thiago Silva).
Cicâldău nasıl Stanciu nın alternatifi oluyor, onu anlamış değilim. Birisi Box2Box 8(,5) öteki klasik 10

İkisi farklı tarz ve farklı mevkilerin oyuncuları.

FCSB Başkanı Gigi Becali: "Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10M€ dedim ve konu kapandı."

Bu adam manyak galiba kimi sorsalar 10 m diyo

Moderatör tarafında düzenlendi:
FSCB kulübünün başkanı Gigi Becali konuyla ilgili Rumen basınına yaptığı açıklamada, dikkat çeken sözler sarf etti. Becali, "Morutan'ın açıklamalarına şaşırdım. Açıkçası fikrim yok. Biz teklif almadık. Cicaldau gitmeden önce bir kişi bana Olaru için ne kadar istediğimi sordu. 10 milyon euro yanıtı vermiştim" diyerek Galatasaray'ın Darius Olaru ile ilgilendiğini belirtti.

Muslera-sekidika-marcao-luyindama-emre tasdemir-aytac-alpaslan-feghouli-kerem-yunus-mohamed ☹ olsun psv macinda ilk 11.alpaslan ortasahada daha iyi olur.😔

Yabancı sınırı getirenin Allah belasını versin. Ben dieng gedson cicaldau orta sahasını izlemek istiyorum

Olaru taş gibi GF bu arada. Bitiriciliği falan bir hayli yüksek. Talisca kadar olmasa da o mevkide en az onun kadar skor katkısı yapabilir.

Paf maf herifi denemişler. Çin liginden geldiğinde de gayet iyiydi. Ama bizde uymadı. Albionda da bayağı iyiydi yani. Satamamamız bizim beceriksizliğimizdir.
Transferi en baştan hataydı. Fatih terim'in kariyerinde hiç sevmediği tarzda oyuncu. Ne ilerde top tutabiliyor, Ne bir pas istasyonu, ne de defans arkasına kaçabilen bir oyuncu. Ne yapar ceza sahasında orasına çarpar burasına çarpar gol atar. Bir de golü koklama konusunda baya yetenekli o kadar.

Serdar kelleci mohamed victor diagne diye birini keşfetmiş. Fakir kantesi diyor

Sana açıkladım neden çöp oğlu çöp olduğunu verdiğin cevap şut şiddeti iyi oldu.Şimdi senle ne konuşma mi,sana ne anlatma mi istersin?😂Şut şiddeti iyi diyorsun.Bizim kasap Hüsnü abi var topa vurduğunda duvardaki beton yere düşüyor.Onu alalım o zaman.O da senin mantığına göre 6 milyon Euro eder.😂
güzel yaklaşım.. analitik dü-şün-ce beton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt