Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1627339685781.webp

ağustos da kap şov var diyebiliriz

Geçenlerde bir yayında dinledim, bizim sezon başı koşu mesafemiz 102 km civarıyken, ligin son 10 haftasında 115 civarlarına çıkmış.Terim takımları böyle biraz.
Civa gibi bekleri olan, rakibi prese boğan dinamik bi takım izlemek istiyoruz. Tahminen ne zmn boyle bi takım oluşturur hocamız

Fernando
Garry badou Belhanda Tolga
Gomis

Bu kadro ile yaptik yazdigini
Evet renktaş. Hatta Feghouli bile girdiği maçlarda baskıya katılıyordu özellikle asy deki müsabakalarda. Bu oyununda defosu var rakip kalitesi artınca darma duman olabiliyorsun Tudor da bunu yaşadı. Başak, bjk maçlarında. Ama anadoluyu süpürmek istiyorsan ihtiyacın buna benzer bir oyun. Oyuncu kaliten arttıkça daha güçlü ekipleri de bükebileceksin. Tudor'un alternatif oyunu hazır değildi büyük maçlar için. Üretebilecek zamanı da bulamadı. Türkiye'de derbiler daha taktiksel ve yerleşime dayalı az riskli oyun istiyor. Fatih hoca da bu noktada iyi iş çıkarıyor farkları bu temelde. Tecrübe farkı binevi.

Bizim taraftarda garip , Kimse ghezzalden neden vazgeçtik diye sormuyor, ghezzalin +2.5 m maaş istediğini sağır sultan duymustu , vazgeçme sebebinin para olduğunu düşünmüyorum , yerine iyi bir kanat oyuncu ile anlaşıldığını düşünüyorum , tabi sadece düşünce.

FT , dün istediğimizi bugün istemeyebilir dediğinde is çok bitmişti bence...

Bizim taraftarda garip , Kimse ghezzalden neden vazgeçtik diye sormuyor, ghezzalin +2.5 m maaş istediğini sağır sultan duymustu , vazgeçme sebebinin para olduğunu düşünmüyorum , yerine iyi bir kanat oyuncu ile anlaşıldığını düşünüyorum , tabi sadece düşünce.

FT , dün istediğimizi bugün istemeyebilir dediğinde is çok bitmişti bence...
Morutan olmadığını söylemiştin Hocam aynı fikirdemisin hala?

gedson'a dair haber düşmüyor artık

umudum azalmaya başladı

bari birini bulalım o bölgeye

koşan, baskı yapabilen bir adam gelmeli

Morutan olmadığını söylemiştin Hocam aynı fikirdemisin hala?
Hocam adminlerimiz uyardı kaynaksız duyum insanlarda beklentiye sürekliliği yönünde , haklılar da. O yüzden ben dikkat edeceğim.

Şahsi fikrimi soruyorsanız ben morutanin medyayı oyalamak için öne sürüldüğünü düşünüyorum. Gedson gelecek bence.

Hocam adminlerimiz uyardı kaynaksız duyum insanlarda beklentiye sürekliliği yönünde , haklılar da. O yüzden ben dikkat edeceğim.

Şahsi fikrimi soruyorsanız ben morutanin medyayı oyalamak için öne sürüldüğünü düşünüyorum. Gedson gelecek bence.
Eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt