Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Musleranin 1 üst seviyeye cikamama sebebi nedir sizce ?
Bu soruya cevap verirsem Galatasaraylı değilsin derler yine.Tek sözüm ben Muslerasporlu değil, GALATASARAYLIYIM...

Manchester isteseydi maasida verirlerdi musleraya bence...

Acaba biz mi çok büyütüyoruz gözümüzde diye düşünüyorum..

Ghezzal da aynı mesela , herkes çok övüyor ama Avrupa'dan bir talibi yokmuş..

Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize :)

Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Musleranin 1 üst seviyeye cikamama sebebi nedir sizce ?
Ayağı leş yan top kötü.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize :)

Hocam duygusalliga yer yok futbolda, birseyi unutuyoruz herzaman, kimse hayirina ve belese oynamiyor, Muslera yi 10 senede biz zengin ettik, 3 küsür milyon Euro net aldi her sene, avrupada bun 7-8 milyon yapar, kimsede vermezdi bunu

muslera berbat bir maç çıkardı hatta belki tanımadığımız biri olsa maçı sattı derdim ama Muslerayı bir maçla gömen çok kişi gördüm, toparlar kendini. Şimdi "futbolu bıraksın, satılsın" diyenlerde form tutması sonrası "muslera ya şampiyon yapacak" der.

Hata yapmayan kaleci mi var dünyada. Neuer neler neler yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt