- 2 Temmuz 2011
- 140.020
- 60.150
- 5.628
Irfancan,pelkas ve altayFenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfancan,pelkas ve altayFenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Bu soruya cevap verirsem Galatasaraylı değilsin derler yine.Tek sözüm ben Muslerasporlu değil, GALATASARAYLIYIM...Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Musleranin 1 üst seviyeye cikamama sebebi nedir sizce ?
Fenerbahce nin kadrosundan kac kişiyi takımımıza mutlaka isteriz bizde olsaydı ceske deriz biraz İrfan can onun dısında var mıdır? Yaşlılar ordusu
Ayağı leş yan top kötü.Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Tatil yapmadı .Bu soruya cevap verirsem Galatasaraylı değilsin derler yine.Tek sözüm ben Muslerasporlu değil, GALATASARAYLIYIM...
lig.Bişey sormak istiyorum , muslerayi hic herhangi bir büyük Avrupa klubunden iyi bir paraya bizden talep edildi mi ?
Donnaruma tatil yapmadan Avrupa kupası oynadı.Kalecinin iyi oynaması için tatil gereklimi sizce?yoksa ironimiTatil yapmadı .

Manchester isteseydi maasida verirlerdi musleraya bence...
Acaba biz mi çok büyütüyoruz gözümüzde diye düşünüyorum..
Ghezzal da aynı mesela , herkes çok övüyor ama Avrupa'dan bir talibi yokmuş..
Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize![]()
Musleraya ayağı leş diyoruz ama , belhandadan daha çok çalım atmıştır bence![]()
Alamayiz ya bosuna umitlenmeyelim. Piyasa degeri 10 yaziyor. En az 15-20ye gider. Iyi bir sezon gecirmis fransadaBu oyuncuyu ilk defa duydum. Nasıl bir oyuncu.
Biraz izledimde sırtı dönük oyunu iyi gibi, boyuna göre hızlı.. sanki tam bizim lige uygun bir oyuncu.
Hata yapmayan kaleci mi var dünyada. Neuer neler neler yaptı.Manchester isteseydi maasida verirlerdi musleraya bence...
Acaba biz mi çok büyütüyoruz gözümüzde diye düşünüyorum..
Ghezzal da aynı mesela , herkes çok övüyor ama Avrupa'dan bir talibi yokmuş..
Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize![]()