Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern Münih gibi parali takim bile cok prensipli, efsanesi Alaba ya teklif etmedi bütcesinden fazlasini Alaba gitti, coman ve goretzkaya da vermiyor su an ve pazarliklari durdurdu, aynisini kroosa da yapmislardi, boatengi de gönderdiler, biyerleri eksildimi? Isteselerdi rahatlikla verebilirlerdi cok yüksek maaslari

Mert'in formu çok düştü. Bence Muslera devam etmeli de oldu ya radikal bir karar alıp kaleciyi değiştirecek olursak da Kayserili Doğan gençliğinin verdiği acemi hatalarına rağmen istatistiklerde çok iyi. Madem risk alacaksın, al formayı ver çocuğa.

mert gunok en iyi yerli kaleci adayı olur bizim için alabileceğimiz
Muslera var diye gelmemişti bize, şimdi ne değişti de gelecek olsun? Muslera'nın en iyi kaleci olması ve maaşının miktarı pek çok yerli kaleci transferimize engel olmuştu. Adamlar oynamak istiyor ama tırsıyor bu durumdan. Bu da çok garabet bi durum çünkü zaten forma giymekte olan bir kaleciyi alıp getiremiyorsun.

Abi yapmayın böyle ben Fatih mi oynasın diyorum bel altı vurmayın Fatih kim? Altay'ı kaçırmayacaktık diyorum kaçırdıysan da en iyi yerli kaleci kim İrfancan mı onun üzerine git al. Ya da kimse git bul planlarını onun üstüne yap ki şu yerli kuralını getremesinler, gelirse de avantajlı oluyorsun.
Abim kaçmış gitmiş işte. Sen şimdi git İrfan can için teklif yap bakalım kaç milyon isteyecekler. Şimdiden al listene görüşmelerini yap sözleşme uzatma seni alacağız de. Olsun bitsin. Biz de istiyoruz yerli genç yıllarca kalemizi teslim edebileceğimiz birini. Ama bu muslera yı kötülemeye onu küstürmeye gerek birşey değil. Ayrıca muslera nın kendisi de yerli genç kaleciler ile ilgileniyor ve eminim bir tanesi geldiğinde önünü açmak için gereken herşeyi yapacaktır.

Sikecilerde sağ bek yok stoper tandemu kötü Atilla hariç geri kalanları at çöpe ortasahada gustavonun yanına iyi bir 8 numara alamadılar irfan ve mhy senenin balonları bir var bir yoklar memeli abazayi al sat yüzünden satacklar galiba gelelim kanat bölgesine sikecilerde kanat denilen tüm adamlar 1 onyekuru etmiyor ve esas büyük sıkıntı acun baskisiyla Özil oynamaya devam ederse ozaman esas cümbüş başlar bitik ve stattik.bir ozille oynayacak oyuncuları yok sikecilerin
Daha öncede dedigm gibi maç içinde bunları ayakta tutan devamlılığı olan 2 adam var gustavo ve pelkas hadi birde atilla geri kalanları at çöpe tamamen plansız şişirilmiş yanlış transferler

Mehmet, ortalik zaten karisik, benzinle geliyorsun 😁
Hocam genel kanıya bakilirsa Ft ile yollar kısa süre sonra ayrılacak gibi şimdiden alternatiflere bakmak lazım ,

Siyasiye girmek istemiyorum ama teşbihte hata olmaz , Cumhurbaşkanından sonra yerine getirecegi isim gibi aynı şekilde merak ediyorum FT den sonra gelicek ismi :)

Hocam genel kanıya bakilirsa Ft ile yollar kısa süre sonra ayrılacak gibi şimdiden alternatiflere bakmak lazım ,

Siyasiye girmek istemiyorum ama teşbihte hata olmaz , Cumhurbaşkanından sonra yerine getirecegi isim gibi aynı şekilde merak ediyorum FT den sonra gelicek ismi :)
3 sene burada

Musleranın dehlenme zamanı geldi geçiyor.
Şunu ben yazsam yeni üye kesin fenerli diye asardınız.

Galatasaraya yıllarca bu kadar istikrarlı hizmet etmiş nadir oyunculardan Muslera ve ona yapılan bu muamele beni şok ediyor.

Nankörsünüz beyler. Futbolda duygusallık olmaz falan geçin bu ayakları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt