- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Hoca 20 milyon tl alıyormuş
Geçen Rodop yazmıştı
Bu da kolpa değilse tabi
Geçen Rodop yazmıştı
Bu da kolpa değilse tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonu aldığımızı düşünüyorum , 1 Ağustos da stat sponsorumuzla beraber o girdi kullanılarak kasaya aktarilacak sıcak para sayesinde bu işin bitecegini düşünüyorum , için çok rahat gedson konusunda.. umarım öyle olur..Hernani falan olmaz Rui Costa seni boşuna mı başkan ol diye destekledik kardeşim. Şaka bir yana Gedson konusunu bu hafta bir netliğe kavuşturmamız gerekiyor artık. Çok uzadı konu olumlu olumsuz farklı bir yol izlememiz lazım. Umarım anlaşırız.
Alemin enayisi bizmiyiz, kuruşu kuruşuna açıklıyoz. Madem öle işte böle.Yönetimin , " transferlerin ücretlerinin açıklanmaması " politikası Sizce , oyunu kuralına göre oynamak mı yoksa şeffaflıktan uzak yanlış bir iş mi ?
Kendisine düzgün yardımcı alsın da parası neyse verelim, yıllardır karakter koyamayan adamları yardımcısı yaptı Riera dışında.Hatta benim bildiğim yardımcıların ve kondüsyonerin falan maaşınıda Fatih hoca veriyormuş. Kaleci antrenörü falan hepsinin. Benim fikrim çok yanlış bir uygulama bu.
Gedsonu aldığımızı düşünüyorum , 1 Ağustos da stat sponsorumuzla beraber o girdi kullanılarak kasaya aktarilacak sıcak para sayesinde bu işin bitecegini düşünüyorum , için çok rahat gedson konusunda.. umarım öyle olur..
Eğer Altay'da Muslera gibi bir "idol" sınıfına yükselirse vereceklerdir.Ne olacak net 2.5 milyon euro mu verecekler? Yatırım yaptılar bir sene hatalarını hoşgörüp potansiyelli bir kaleci kazandılar, isterlerse satarlar, maaşına da zam yapmadan oynatabilirler gerekirse. Devam eden sözleşmelere zam yapmak zaten akıl işi değil, yüksek maaştan yapınca düşürmezlerken, düşük maaştan yapınca yükseltmek de gerekmiyor. Seneye satmazlarsa muhtemelen TL bazlı, en azından ütopik olmayacak bir maaşla sözleşme yaparlar bizim gibi 2 milyon eurodan imzalayıp 2 sene sonra 3.5a çıkartmazlar en azından.
Rodopun akreditasyonunu neden iptal etmişler hocam ? Yönetim neden sevmiyor rodopuHoca 20 milyon tl alıyormuş
Geçen Rodop yazmıştı
Bu da kolpa değilse tabi
valla ben irfan canı pek takip etmedim ama 23 yaşında genç kaleci olarak tabii ki tercih edilse daha uzun vadeli katkıda bulunma potansiyeli var.Bir de İrfancan nasıl renkdaş Mert'e göre?
ne kadara bırakacaklar o önemli, şu an bonservis ödeyemeyiz kaleciye.Net irfancan
Şino, Drogba, Melo … ve daha niceleri var çağırsak koşarak gelcek olan. Anlamadığım bunları istemiyor gidiyor Necatiyi yapıyor yardımcı. Olsun kardeşim o da olsun ha bu yazdıklarım da. Antremana çıkan bir oyuncu karşısında Drogbayı görürse önünü ilikler. Ağzından çıkan herşeyi merakla dinler. Tranferleri de etkiler. Herşeye artı katkısı olur.Kendisine düzgün yardımcı alsın da parası neyse verelim, yıllardır karakter koyamayan adamları yardımcısı yaptı Riera dışında.
15 senedir kullandığı kondüsyoner bile değişmiyor, FM oynadığımda bile ilk işim tüm teknik heyeti yollayıp yenilerini ve iyilerini koymak oluyordu ama ne hikmetse değerli hocamız kaliteli yardımcı fikrine kapalı.
Sağ kanat için bahsettiğin isim kimdi?
Eğer Altay'da Muslera gibi bir "idol" sınıfına yükselirse vereceklerdir.
Ücret konusunda tartışılması gereken ise M.Cengiz yönetimidir. Onu sabaha kadar tartışabiliriz ancak takım içinde bir kişinin maaşı tavan fiyat olacaksa, o isim Muslera dışında biri olamaz.
Muslera son 10 yıldır bu kulübe çoğu yabancının vermediği katkıyı ve aidiyeti vermiş bir değer. Çok kritik katkıları oluyor yıllardır.
Yukarıdan emirle bir yabancı kuralı getiriliyor. Bizim taraftar da bu kuralı getirenlere baskı yapmaya odaklanacağına, hatalı bir maçından sonra takımın en önemli değeri Muslera'nın varlığına ve maaşına atıfta bulunuyor. Tek yabancı kaleci kullanan biziz. Bunu federasyon yetkilileri de biliyor. Bu kuralın getirilerek neyin hedeflendiği zaten belli. Plan da tıkır tıkır işliyor gördüğüm kadarıyla. Kendi taraftarımız başlattı bir de bu algı operasyonunu.
Muslera, bu kulüp için sadece bir kaleci değil. Tarihimizin en önemli yabancılarından birini 1-2 senelik katkı vermeyen oyuncular ile bir tutup ticari hesaplamalara alet etmeyelim lütfen. Zamanı geldiğinde zaten yerine yenisini gelecek ücreti de ona göre revize olacaktır.
Ben de takip etmedim ama burda çok övülüyor. Hayırlısı olsun ama artık çok iyi bir yerli kaleciyi kulübeye koymamız gerek. Mert'e ben de hayır demem. Yabancı kuralındamelimiz güçlenmeli.valla ben irfan canı pek takip etmedim ama 23 yaşında genç kaleci olarak tabii ki tercih edilse daha uzun vadeli katkıda bulunma potansiyeli var.
İtalya'dan o kadar bağlantısı var ama bir tane savunma antrenörü getirmedi o bölgeden. Duran top ve kondüsyoner konusuna girmiyorum bile. Bir insan her şeyi göremez, farklı açıdan bakacak yardımcılara ihtiyaç var, analizcilere ihtiyaç var ama aynı düzende devam ediyoruz yıllardır, anlamak güç.Şino, Drogba, Melo … ve daha niceleri var çağırsak koşarak gelcek olan. Anlamadığım bunları istemiyor gidiyor Necatiyi yapıyor yardımcı. Olsun kardeşim o da olsun ha bu yazdıklarım da. Antremana çıkan bir oyuncu karşısında Drogbayı görürse önünü ilikler. Ağzından çıkan herşeyi merakla dinler. Tranferleri de etkiler. Herşeye artı katkısı olur.
Andreas Skov Olsen.Kendisine düzgün yardımcı alsın da parası neyse verelim, yıllardır karakter koyamayan adamları yardımcısı yaptı Riera dışında.
15 senedir kullandığı kondüsyoner bile değişmiyor, FM oynadığımda bile ilk işim tüm teknik heyeti yollayıp yenilerini ve iyilerini koymak oluyordu ama ne hikmetse değerli hocamız kaliteli yardımcı fikrine kapalı.
Sağ kanat için bahsettiğin isim kimdi?
Yav yanındaki Kadir bile bigün tekme tokat dövcek bırak bizim yönetimiRodopun akreditasyonunu neden iptal etmişler hocam ? Yönetim neden sevmiyor rodopu
Sevmek zorunda mi?Rodopun akreditasyonunu neden iptal etmişler hocam ? Yönetim neden sevmiyor rodopu
Belhanda ile ortak özelliğiMusleraya ayağı leş diyoruz ama , belhandadan daha çok çalım atmıştır bence![]()
Altına imzamı atarım renkdaş.İtalya'dan o kadar bağlantısı var ama bir tane savunma antrenörü getirmedi o bölgeden. Duran top ve kondüsyoner konusuna girmiyorum bile. Bir insan her şeyi göremez, farklı açıdan bakacak yardımcılara ihtiyaç var, analizcilere ihtiyaç var ama aynı düzende devam ediyoruz yıllardır, anlamak güç.