Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'dan o kadar bağlantısı var ama bir tane savunma antrenörü getirmedi o bölgeden. Duran top ve kondüsyoner konusuna girmiyorum bile. Bir insan her şeyi göremez, farklı açıdan bakacak yardımcılara ihtiyaç var, analizcilere ihtiyaç var ama aynı düzende devam ediyoruz yıllardır, anlamak güç.
yok şu kadar alıyormuş yok komisyon vs....boş boş temelsiz argümanlar ile terim düşmanlığı yapılıyor...halbuki terim in mevcut güncel durumda en sert eleştirilmesi gereken konular bahsettiğin konular..özellikle son döneminde seçtiği yardımcılar bence fiyasko..hatta kondüsyonerler konusunda da seçimlerin doğru olmadığı çok açık..2 yıldır bazı futbolcularun sık sık benzer kas sakatlıklarını yaşamaları bence tesadüf olamaz..bence farioli tarzında bir yardımcıya ve kesinlikle analizci yardımcılara da ihtiyaç var..terim in herşeye ben bakarım fikrini terkedip bu hamleleri yapması gerek ama yaparmı umutlu değilim..en azından bir sağlam yardımcı gelse yine iyi derim...

Psv maçından sonra mutlaka hazırlık maçı oynamalıyız. Zaten 2 ayrı kadro yapıyoruz bari birden fazla takımla peşpeşe maç yapalım

Ne kadar muslera karşıtı varmış yav millet konunun açılmasını bekliyormuş vay anasını
forumda başka başlıklarda gezersen muhalefet olunan konular olduğunu görürsün

keşke muslerespor olsa da onu tutmasak

hemen savunmaya geçiliyo sorgulanan sıkıntılı bir durum olunca. Burda ölsün bitsin diyen de yok hemen gaza gelmeye yer aramayın ve kralcılıga ara verip nefeslenmek iyi gelebilir. bence .

yok şu kadar alıyormuş yok komisyon vs....boş boş temelsiz argümanlar ile terim düşmanlığı yapılıyor...halbuki terim in mevcut güncel durumda en sert eleştirilmesi gereken konular bahsettiğin konular..özellikle son döneminde seçtiği yardımcılar bence fiyasko..hatta kondüsyonerler konusunda da seçimlerin doğru olmadığı çok açık..2 yıldır bazı futbolcularun sık sık benzer kas sakatlıklarını yaşamaları bence tesadüf olamaz..bence farioli tarzında bir yardımcıya ve kesinlikle analizci yardımcılara da ihtiyaç var..terim in herşeye ben bakarım fikrini terkedip bu hamleleri yapması gerek ama yaparmı umutlu değilim..en azından bir sağlam yardımcı gelse yine iyi derim...
Yav 2-3 haftaya bi illaki farklı farklı oyuncular sakatlanıyor. Sakatlıktan dönen leş oluyor. Psv maçı hakkaten zirve noktası oldu. Takım koşmayı bırak, yürümeyi de bırak, durmayı bırak bakmıyordu bile. Ömrümde bu kadar kötü takım görmemiştim.

Şino, Drogba, Melo … ve daha niceleri var çağırsak koşarak gelcek olan. Anlamadığım bunları istemiyor gidiyor Necatiyi yapıyor yardımcı. Olsun kardeşim o da olsun ha bu yazdıklarım da. Antremana çıkan bir oyuncu karşısında Drogbayı görürse önünü ilikler. Ağzından çıkan herşeyi merakla dinler. Tranferleri de etkiler. Herşeye artı katkısı olur.
Melo hala top oynuyor, 2 gün önce maçı vardı hatta maçın en iyisi seçilmiş sanırım. Stoper oynuyor son dönemde göndermesek biz de benzer şekilde kullanabilirdik.
Drogba'nın kulüp ortaklığı var ABD'de, Chelsea'ye falan da gidebilir. Bir ara fildişi federasyon başkanlığı için yarışacaktı ama yeterli imza alamamış sanırım. Bu adamlar bizi beklemiyor yani. Sneijder var bir tek saydıkların arasından.

bu tff toplantısı ne zaman sonuçlanacak bugün?

Yarın yapılıyormuş. İbra edilmeyeceklerse konusu açılsın.

IMG_1156.webp

stajyerler gelse ne değişecek yaw
ha şino ha selcuk ne fark var aralarında

Biliyorum o dönem kaç aldığını, geçen sene pandemide 12 milyon liraya düşürdüğü de çokça yazıldı ama 3 milyon euroyu basından okuyanlar çıkıp da 12 milyon lira aldı demedi hiç. Yiğit Şardan bile adayken açıkladı pandemide indirim yapmış diye.

Euro olarak yazmak da makul değil sözleşme başında 2.8se bitişinde de 1.8e geliyor çünkü.
Şu an 3M aldığına ben inanmıyorum zaten, ama o dönemki ücreti bence uçuktu. Yani o zaman kimse euro'nun 6,45'ten 10'a fırlayacağını hesap edemezdi sonuçta. Güncel kur 6,45, adama 18 milyon TL veriyorsun. Yerli bi futbolcuya versek bu parayı kıyamet kopardı mesela.

Melo hala top oynuyor, 2 gün önce maçı vardı hatta maçın en iyisi seçilmiş sanırım. Stoper oynuyor son dönemde göndermesek biz de benzer şekilde kullanabilirdik.
Drogba'nın kulüp ortaklığı var ABD'de, Chelsea'ye falan da gidebilir. Bir ara fildişi federasyon başkanlığı için yarışacaktı ama yeterli imza alamamış sanırım. Bu adamlar bizi beklemiyor yani. Sneijder var bir tek saydıkların arasından.
Şimdiyi kastedmemiştim zaten, örnek olarak verdim o isimleri bide yani zamanında yapmak lazım bazı hamleleri.

Halil fazla begenmiyorum.

Siz ?

Aslında golcülük ve son vuruş konusunda oldukça zayıf. Ama enteresan bir özelliği var; kaleye sırtı dönük top alıp kaleye dönüp dikine gidebiliyor. Bu oyuncunun fark yaratan özelliği bu. Birçok baba golcü bile bunu yapamıyor. Son vuruşlarını geliştirirse premium bir santrafor haline gelme potansiyeli var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt