Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Bayern1. torba fıs
2. torbadan da sert takım gelmezse
Lille
Sevilla
Atalanta
Beşiktaş
kurası gelirse şaşırmam.
Barcelona
Atalanta
BJK
çektim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern1. torba fıs
2. torbadan da sert takım gelmezse
Lille
Sevilla
Atalanta
Beşiktaş
kurası gelirse şaşırmam.
Madem niye gidipte Gedsona salça oluyolar, oralarda Türk kalkışması başlatırız kafamızı bozmasınlar
isteselerdi çoktan alırlardı gibime geliyorLille istiyormuş Harroui'yi.
Iyi. O halde gedson ya bize ya d abenfica da kalirLille istiyormuş Harroui'yi.
Aslan kafesine atılmış bir ceylan misaliiiiBayern
Barcelona
Atalanta
BJK
çektim
isteselerdi çoktan alırlardı gibime geliyor
maliyeti baya düşük çünkü
Bizim almadığımızı alsınlarBu tarz bi oyuncu alacaklar gibi. Gedson veya Harroui birini alırlar herhalde
Ters kanada transfer duyumuuuuBizim armayı niye ters koymuş ?
gif şeklinde dönüyor o armaBizim armayı niye ters koymuş ?
o zaman her seferinde aynı kadrolar çıksa hep 4-5 yeriz. biz istisnai olmadık hatalar yapmayalım bize yeter bence. birde bilmediğimiz bir formatta oynamayalım.Yine aynı oyuncularla oynayacazki, fatklı kim olacak
O ayrı mevzu bence de almalı yardımcı antrenör yok şuan takımda neredeyse. Ama ben şuna karşıyım Farid terim neden antrenör yetistirmiyor yerine diyenlere. Bir teknik direktörün görevi başarılı olmak mıdır yoksa antrenör yetiştirmek mıdır. Adam 1 yıl maçlarla ve oyuncularla ilgilenecek birde antrenör mu yetistirecek.Aslında benim demek istediğim biraz sağlam yardımcılar alsın, takmış kafaya 1-2 adam. Her işin bir uzmanı var artık çağa ayak uydurmak lazım. Herşeye sen yetişemezsin,herbişeyi göremez ve bilemezsin.
Alici gozuyle izlemedim. Sadece sagdan soldan dukduklarimla bir fikir sahibi olmaya calistim. Isabetli ve genel pas orani yuksek bir oyuncu oldugunu soylediler, tabi ki oynadigi takimi baz alirsak cok iyi mi normal mi bilemiyorum.Harrou'yi sana niye yorumlatmadık yav, izlemişsindir.