Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isteselerdi çoktan alırlardı gibime geliyor
maliyeti baya düşük çünkü

alternatif olarak bekletiyor olabilirler, satış durumu varsa kadrolarında bi oyuncunun onun durumuna göre falan

belki de gedson'da jorge jesus'un son kararını bekliyor onlarda ona göre bi aksiyon alırlar

zemin hala daha b.k gibi görünmüyor mu yau kaç aylardır bir çözemedik gitti şu işi :/

Ya bu stadın koltuklarına niye hala el atılmıyor kardeşim.
Koskoca GS'ın maç koltuklarına bak ya.
Anadolu takımlarının stadlarındaki koltuklar bile böyle değil.
Bir Allah'ın kulu lan şu işe al atalım leş gibi görünüyor demiyor mu.

Yav şu Beşiktaş'ı en dandirik gruba atsanız bile 0-3 puan arası alıp bir iki maçta en az +5 gol yiyecek.
Welilton nsakala ersinle falan adamlar makara yaparlar.

Gedson un maliyeti çok fazla olursa alınmaması taraftarıyım onun yerine Harroui yi tercih ederim kaleye daha yakın oynuyor şut tehditi çok iyi gol asist oranında takıma ciddi bir katkı da sağlar Sadece Gedson a bağlı kalmamalıyız.

-----------------Muslera-------------------
Sasha-----Kaan---------Marcao-------Aanholt
--------------------Berkan------------------------
------------Harroui--------Cicaldau--------------
Morutan------------------------------------Kerem
---------------------Mostafa-----------------------

Aslında benim demek istediğim biraz sağlam yardımcılar alsın, takmış kafaya 1-2 adam. Her işin bir uzmanı var artık çağa ayak uydurmak lazım. Herşeye sen yetişemezsin,herbişeyi göremez ve bilemezsin.
O ayrı mevzu bence de almalı yardımcı antrenör yok şuan takımda neredeyse. Ama ben şuna karşıyım Farid terim neden antrenör yetistirmiyor yerine diyenlere. Bir teknik direktörün görevi başarılı olmak mıdır yoksa antrenör yetiştirmek mıdır. Adam 1 yıl maçlarla ve oyuncularla ilgilenecek birde antrenör mu yetistirecek.

Harrou'yi sana niye yorumlatmadık yav, izlemişsindir.
Alici gozuyle izlemedim. Sadece sagdan soldan dukduklarimla bir fikir sahibi olmaya calistim. Isabetli ve genel pas orani yuksek bir oyuncu oldugunu soylediler, tabi ki oynadigi takimi baz alirsak cok iyi mi normal mi bilemiyorum.

Soyle bir bilgi var:

mac basi ortalama pas sayisi: 42,8
pas isabet orani: %83
mac basi ortalama top calma: 3,2

takiminda bu konuda lider konumundaydi gecen sezon.

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt