- 26 Kasım 2012
- 186.547
- 261.447
- 5.998
nöbert kilit
divanı izliyelim
divanı izliyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah renkdaş, süreç uzadıkça bi umutsuzluk oluyor, neyseki gelince idman yemiş hazır halde gelecek.bence de gedson gelecek yau. benfica'da kalmayacağı garanti gibi bir şey, biz vazgeçsek şimdiye kadar 40 kere başka takıma giderdi. ya da biz yerine başka oyunculara yönelirdik. bence de sponsor geliri ve gidecek oyuncular bekleniyor.
a.s. ben de gedson. ara ara bu hesaptan giriş yaparım.Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
Beli çok kıvrak , sırtını çok çabuk dönüyor kaleye , o harekete düşmeyen taraftarda ne bileyim![]()
Sen burdan bi yorutanSelam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında golcülük ve son vuruş konusunda oldukça zayıf. Ama enteresan bir özelliği var; kaleye sırtı dönük top alıp kaleye dönüp dikine gidebiliyor. Bu oyuncunun fark yaratan özelliği bu. Birçok baba golcü bile bunu yapamıyor. Son vuruşlarını geliştirirse premium bir santrafor haline gelme potansiyeli var.
Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adam iyiydi evet
a.s. ben de gedson. ara ara bu hesaptan giriş yaparım.
zuhaha bir de harbiden morutanmış :ddddne bekliyon gelsene kerata
Ozanvafor gibi olacak diye hissettim...Şu tip başarılı olmalı