Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de gedson gelecek yau. benfica'da kalmayacağı garanti gibi bir şey, biz vazgeçsek şimdiye kadar 40 kere başka takıma giderdi. ya da biz yerine başka oyunculara yönelirdik. bence de sponsor geliri ve gidecek oyuncular bekleniyor.
İnşallah renkdaş, süreç uzadıkça bi umutsuzluk oluyor, neyseki gelince idman yemiş hazır halde gelecek.

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
a.s. ben de gedson. ara ara bu hesaptan giriş yaparım.

Selam beyler ben Morutan. Gündeme dair açıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Galatasarayda oynamayı ve bu çılgın taraftarın önünde maça çıkmayı çok istiyorum. Görüşmeler olumlu ilerliyor. Eğer Galatasaray bonservisimi karşılayabilirse bu iş olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Beklemede kalın.
Sen burdan bi yorutan

Aslında golcülük ve son vuruş konusunda oldukça zayıf. Ama enteresan bir özelliği var; kaleye sırtı dönük top alıp kaleye dönüp dikine gidebiliyor. Bu oyuncunun fark yaratan özelliği bu. Birçok baba golcü bile bunu yapamıyor. Son vuruşlarını geliştirirse premium bir santrafor haline gelme potansiyeli var.

Gölcülük ve vurus 0.

Bizde gelismez sikinti orada zaten :D

sinan-engin-oturus-tarziyla-sosyal-medyada-gundem-oldu-beyaz-futbol_9739098-2049_640x360.webp

Gigi-Becali-nervos-1280x720-1.jpg

1627387697134.webp

Sportif AŞ genel kurulu olmuş bugün. Yeni isimler onaylanmış, eskiler gönderilmiş.

Matilda Popa: "Cicaldau'nun transferi sürpriz değil. Çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Hagi'nin akademisinde yetişmiş bir isim. Galatasaray'ın başarısına ve belki kupalar kazanmasına katkıda bulunacağını düşünüyorum. Morutan transferini çok zor görüyorum."

papa bile transfer duyumu veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt