Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

italya'da mükemmel işler yapacaktır. cagliari futbolcudan anlıyor belli ki. bedeli ne olursa olsun ödemeliler bence serie a'ya çok uygun diagne. gol krallığında yarışa girecektir rahatlıkla diğer topçularla

övün arkadaslar övüüüün cagneyi

E7UWVo2WEAUoSXr

italya'da mükemmel işler yapacaktır. cagliari futbolcudan anlıyor belli ki. bedeli ne olursa olsun ödemeliler bence serie a'ya çok uygun diagne. gol krallığında yarışa girecektir rahatlıkla diğer topçularla

övün arkadaslar övüüüün cagneyi
İtalyanca yazsaydınız keşke okuyorlardır şimdi forumu

" Yapacağımız şey, sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Süper Lig'de de kullanılacak."

Burdaki "yapacağımız şey" den yeni düzenlemeye gidilecek diye anladım renktaş

Canlı dinledim, zaten %25 arttırdık, jk’ye kıyak geçemeyiz dedi. Halihazırda bulunan düzenlemenin uygulanacak olmasından bahsediyor.

Diagnenin maasi sorun olur. Godin haric 1,6 dan fazla net maas alan yok Cagliari'de

Tff baskani olacak sahis yabanci kurali degismeyecek demis. Bakalim yayinda konusan baskanlar dik durup maclara cikmayacak mi

Diagne è uno dei giocatori d'attacco interessanti d'Europa. Detiene ancora il record di gol del campionato turco. Il Cagliari può beneficiare troppo di lui.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cagliari mi

junior messias ile takas edelim

derhal

derrr
hallll

Fatih hocanın jest ve mimiklerinden anladığım morutan hayırlı olsun

@Hayri Cund @Yusuf Kara
Geçen sene bir sakatlığı olmuş, bu sakatlığı sezonun son maçlarına denk gelmiş. Bu sene ise hazırlık maçlarında oynamış Rennes'de görüldüğü gibi.

Ama ameliyat olduğuna dair bir haber ve veri bulamadım ben.
Muhtemelen 16-17 yaşında filan yaşadığı sakatlıktan sonra bir ameliyat geçirmiş.

Bu adamın geçen sene Dijon'da kiralık oynadığını biliyoruz. Dijon formasıyla şöyle bir close up foto buldum, tam net değil ama birkaç farklı close up seviyesinden baktım ve ameliyat izi var bence. Yani dediğim gibi, geçirdiği bir operasyon varsa bu alt yapıdayken filan olmalı. Aksi taktirde illa bir bilgi olurdu.

Lens_-_Dijon_(21-02-2021)_28.webp

Ekran Alıntısı.webp

2.webp

3.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt