Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20210729_165430.webp

Forumun şu halini görünce gomisin geldiği ilk an hazırlık maçlarında ve Avrupa ligindeki performansından sonra burada çöp oğlu çöp ilan edildiği geliyor. Yangın yapmanın da bir adabı seviyesi var. Herkes çöp herkes bitmiş ne hikmetse rakipler uçuyor. İlk 3 bile belli ts fb bjk arasında gidermiş ilk 3 falan. Yeni nesil bjk li geliiyormus .. Yazık bazılarının kafasına. Bu forumun yarısi başka takımlı başka izahı olamaz. Sene sonu gene göreceğiz bu tiplemeleri burada yuvalarına nasılsa kaçmışlar. Eleştirin eleştirinin de bir dozu olur yapıcı olur.

Japhet Tanganga iyidir de adam bu yaşta kiralık geleceğine gider epl 2. ligde oynar daha kaliteli maçlarla kendini geliştirir. Mantıklı görmüyorum oyuncu ve Spurs açısından

Forumun şu halini görünce gomisin geldiği ilk an hazırlık maçlarında ve Avrupa ligindeki performansından sonra burada çöp oğlu çöp ilan edildiği geliyor. Yangın yapmanın da bir adabı seviyesi var. Herkes çöp herkes bitmiş ne hikmetse rakipler uçuyor. İlk 3 bile belli ts fb bjk arasında gidermiş ilk 3 falan. Yeni nesil bjk li geliiyormus .. Yazık bazılarının kafasına. Bu forumun yarısi başka takımlı başka izahı olamaz. Sene sonu gene göreceğiz bu tiplemeleri burada yuvalarına nasılsa kaçmışlar. Eleştirin eleştirinin de bir dozu olur yapıcı olur.
onlar yangını seviyor reis. Öfkelerini atıyorlar forumda. Zaten sonuç hep belli GS kafaya oynadı .d

5-10 maç faydalanamayız belki ama Trezeguet gelse çok faydalı olur.Mustafa Muhammede çok gol attırır.Uyum sorunuda yaşamaz hele Premier ligden kendine bir şeyler de katmışsa tadından yenmez.
O sakatlıktan sonra nasıl döneceği belli değil o adamın. Çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Ne zaman döneceği de muamma. O tarz oyuncuya ihtiyacımız var ama Trezeguet alınacak risk değil bizim için artık. Zaten Villa elinde tutup ayrıca bir kanat almak istiyormuş galiba.

Oyunun kalbi orta saha
Dün merkezde Aytaç-Kılınç oynadı
Aytaç 6 numara için zaten ağır oyuncu
Kılınç net merkez değil
Chelsea cl yi merkez ile kazandı
Havetz ve Werner önde beknen katkıyı veremedi ama merkez kaliteliydi
Barcelona Xavi İniesta sonrası çöktü
Cicaldau, Taylan girecek takıma
Berkan yakın gibi
Gedson zor gibi gözüküyor ama bizimkiler zorlayacak gibi
Sabırlı olmak gerekiyor

rumen farklı roman farklı

Hemen her toplulukta çingene vardır. Burada roman veya rumen olması milliyet anlamında söylenmedi. Ayrıca uzaktan akrabalar da var. Gayet iyi biliyorum. Alavare dalavere çevirmeye çalışan tiplerdir. Postumda herhangi bir racism bulunmamaktadir. Iyi forumlar rkdaş.

ewt ünlü olduk @Onur Kara

başkanım derken aklıma umut sarıkaya'nın başkanım karikatürü geldi

Ulan yine Tansel bey tarafından cümle aleme madara edildim diye çok korktum.

Neyse sen gazaba uğramamışsın 😁

gün geçmiyor ki forumdan ünlü çıkmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt