M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef psvden 7 yememizi konuşuyorlar. Benim başarılar gölgede kaldi.Kesinlikle öylesindir. Başarılarını tüm dünya konuşuyor.![]()
2-3 saate sosyal medyaya düşer fotoları.Manav salladı diye düşünüyorum. Olsaydı illa sosyal medyaya bir görüntü düşerdi.
bizimkiler transferleri genelde akşam açıklıyor. akşama açıklanır benceBerkan Kutlu icin sabah sağlık kontrolünden geçiyor diyorlardı . Doğru mu acaba ? Hiç ses Seda çıkmadı
onlar yangını seviyor reis. Öfkelerini atıyorlar forumda. Zaten sonuç hep belli GS kafaya oynadı .dForumun şu halini görünce gomisin geldiği ilk an hazırlık maçlarında ve Avrupa ligindeki performansından sonra burada çöp oğlu çöp ilan edildiği geliyor. Yangın yapmanın da bir adabı seviyesi var. Herkes çöp herkes bitmiş ne hikmetse rakipler uçuyor. İlk 3 bile belli ts fb bjk arasında gidermiş ilk 3 falan. Yeni nesil bjk li geliiyormus .. Yazık bazılarının kafasına. Bu forumun yarısi başka takımlı başka izahı olamaz. Sene sonu gene göreceğiz bu tiplemeleri burada yuvalarına nasılsa kaçmışlar. Eleştirin eleştirinin de bir dozu olur yapıcı olur.
Korkarım öyleManav salladı diye düşünüyorum. Olsaydı illa sosyal medyaya bir görüntü düşerdi.
rumen farklı roman farklı
İnsallahbizimkiler transferleri genelde akşam açıklıyor. akşama açıklanır bence
yeni
ben sordum doğru mu diye yalan dedi
kilitli olmasa ss atardım da kilitli hesaptan ss paylaşmak bildiğim kadarıyla suç
Bende okurken uzun yazmışsın Allah Allah diyorum yunusa nasıl bagliyacakKim vurduya gitmişsin pardon.![]()
O sakatlıktan sonra nasıl döneceği belli değil o adamın. Çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Ne zaman döneceği de muamma. O tarz oyuncuya ihtiyacımız var ama Trezeguet alınacak risk değil bizim için artık. Zaten Villa elinde tutup ayrıca bir kanat almak istiyormuş galiba.5-10 maç faydalanamayız belki ama Trezeguet gelse çok faydalı olur.Mustafa Muhammede çok gol attırır.Uyum sorunuda yaşamaz hele Premier ligden kendine bir şeyler de katmışsa tadından yenmez.
Kendi kendine cevap vermişsin arkadaş orada roman yazıyor romanya ile ilgili birşey var mı? Rumen başka roman başka kendin araştırmışsın çok güzel ama araştırdığını anlamamışsın
rumen farklı roman farklı
Morutan’dan mı bahsediyor yoksa gerçekten birini duymuş mudur?
kadro dışı bırakacaksın idmana bile almayacaksın işte görücem o zaman seneye 1 milyon euroya bile kontrat bulabilecek mikarakter sıfır