Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumen, yani rum. Romalı demek.
Roma idaresi sırası gelen latinler ve yerli halklar daçyalı traklar ve yine göçlerle slavlar o bölgelere yerleşti ve kaynaştılar. Böylece rumen toplumu oluştu. Dediğin gibi roman yada halk ağızıyla çingeneler orada Türkiye'dekinden fazla değildir. Tabirler birbirini çağrıştırıp andırdığı için (rumen/roman) insanlar sorgulamadan ezber çıkarım yapıyor.
rumen ve romanı karıştırmıyorlar bence. bulgaristan ve romanyada azınsanmayacak bi çingene topluluğu var ondan diyorlardır. türkiyedede varlar ama "oransal" olarak bu iki bahsettiğim ülkede fazlalar.

2002 havaları var, rezil olup Rumenlerin kazıklarını toplamıştı terim. Herif aynı filmi izlettiriyor
hangi kazıklar ya ne kadar ezbere konuşmayı seviyorsunuz. topu topu 3 adam aldırdı biri yıllarca championship oynadı rusyada ispanyada oynadı para kazandırdı, diğeri fransaya yine para kazandırarak gitti. bu kadar boş konuşmak zor olmuyor mu yahu

hangi kazıklar ya ne kadar ezbere konuşmayı seviyorsunuz. topu topu 3 adam aldırdı biri yıllarca championship oynadı rusyada ispanyada oynadı para kazandırdı, diğeri fransaya yine para kazandırarak gitti. bu kadar boş konuşmak zor olmuyor mu yahu
Hocam iste yeter ki eleştiri olsun.

Hocam iste yeter ki eleştiri olsun.
ya sokacam artık bu ft düşmanlığına sabır sabır diyorum da bu kadar iğreniyor nefret ediyorsan git kendi içinde yap ya bu akdar olmaz. hep bi yukarıdan yukarıdan konuşmalar, hocayı şeyine takmamalar. bunları o arkadaşa kişisel söylemiyorum genel ft düşmanları bu halde

Valla resmî site günaydın mesajı atmadı bişeyler var ama

ya sokacam artık bu ft düşmanlığına sabır sabır diyorum da bu kadar iğreniyor nefret ediyorsan git kendi içinde yap ya bu akdar olmaz. hep bi yukarıdan yukarıdan konuşmalar, hocayı şeyine takmamalar. bunları o arkadaşa kişisel söylemiyorum genel ft düşmanları bu halde
Hocam ben size hak vermiştim bana demediniz değil mi

🚨 Galatasaray, Belenenses'in genç stoperi Tomas Riberio için temaslara başladı… [A Bola PT]

Solakmış bu da
Bizimkiler Marcao + Luyindamayı 20-25’e paketleyip bununla Japon’u alacak olmasın?

Luyindama'nın satılma ihtimaline karşılık Avrupa'da gelecek vadeden sağ ayaklı ve uzun boylu stoperler listeye eklenmeye başladı. Fransa'dan Bafode Diakite ve İsveç'ten Anel Ahmedhodzic son olarak Aslan'ın radarına takıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt