- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Berkan nerede aloo
Hadi yeter artık
Hadi yeter artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir oyuncu fenerde oynamışsa dunyanin en kotu oyuncusudur. Kafa bu. Josef, kayer vs.Sevilla sistem takımıdır yıllardırda iyiler ,boş oyuncu değil buyüzsen kjaer .seni niye linç etmişlerki ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dier'ı beğeniyor musun? Mücadeleci ve yürekli olmasa ortalama bir adam olarak kalacakken bu yönüyle öne çıkıyor gibi geliyor bana sadece. Bir de Romero çok iyi transfer olur ama onun da sonu Davinson gibi olursa durum vahim çünkü transferi öncesi Davinson da Avrupa'daki en potansiyelli stoperlerdendi.Davinson - Dier şu an en önemli 2 opsiyon ama +1 baba + 3-4 yedek stoper şart bunlara sakatlıktan çekiyoruz malum. Tanganga pek olası gelmiyo bana halen
Mal perez/zidane diyelim.Sevilla PSG oynuyor. Hakimi cok dehset oyuncu. Mal Inter, sanki tasarruf yapacak baska adam yoktu
Ben Davies sakatken Rose yerine Tanganga solda oynadı bir kaç maç, orada mevzu kopuyor Rosela zaten, belgeselde geçiyordu bu mevzu.Stoperde oynayamadığı için tepki aldığını hatırlıyorum. Son alternatif yapmıştı o dönem. İlk başta baya sükse yapmıştı ama. Mou Dier’i stopere çekip, Tanganga’yı kesmişti sanırım. Bu tepki almıştı o dönem. Rose son yıllarda hep berbat oynamıştı, hiç Tanganga’dan dolayı kesildiği aklımda kalmamış. 3’lü savunmada sağ stoper oynuyordu.
Dier'ı beğeniyor musun? Mücadeleci ve yürekli olmasa ortalama bir adam olarak kalacakken bu yönüyle öne çıkıyor gibi geliyor bana sadece. Bir de Romero çok iyi transfer olur ama onun da sonu Davinson gibi olursa durum vahim çünkü transferi öncesi Davinson da Avrupa'daki en potansiyelli stoperlerdendi.
Romero'yu Barca seviyesinde görüyorum btw, müthiş bir herif.
Cozıf kanayan yaramızdır rengimBir oyuncu fenerde oynamışsa dunyanin en kotu oyuncusudur. Kafa bu. Josef, kayer vs.
Evet, onlardan gitmisti Inter'eMal perez/zidane diyelim.
Bir oyuncu fenerde oynamışsa dunyanin en kotu oyuncusudur. Kafa bu. Josef, kayer vs.
Nasılsın Mr.QarizmaBerkan gelmiş benim gibi yakışıklı kerata.
Kjaer mi?? Senin dilegin mi yoksa duyum mu var?Muslera
Boey Kjaer Marcao Aanholt
Gedson
Morutan Berkan Cicaldau BAY/Kerem
Mohamed
Okey miyiz?
Hemen bir Godin cekin abimizeAbi şu takıma tecrübeli stoper alın allah aşkına ya